26 augusti 2016

Ett moln av korruption svävar över Hillary

Medan många inom media har förklarat att presidentvalet är över, cirkulera fördömande anklagelser om “betalat kvitteras” vad gäller Clinton Foundation och rapporter om att FBI hittat 15.000 arbetsrelaterade dokument som Hillary Clinton förnekat, men som representerar politiska landminor som fortfarande ligger mellan henne och presidentposten.  Flerfaldiga pågående civilmål, vad gäller  Freedom of Information Act, påståenden om mened, en IRS undersökning tillsammans med US Attorney och FBI utredning av Clinton Foundation, representerar ofrånkomliga moln av korruption som kan vara Democratic Party-kandidatens undergång.  Allteftersom dropparna av information åskådliggör skärningspunkten mellan Clinton Foundation och State Department,  är den politiska undergången för Hillary Clinton oundviklig. De nyligen exponerade e-postmeddelandena visar en annan lögn från Clintonkampanjen. Trots att hennes advokater påstår att endast 30.000 e-post på hennes server var relaterade till jobbet, placerar de 15.000 breven siffran närmare 45.000. Men vad som är ännu viktigare är att de ger en tydligare bild av vad Hillary Clinton försökte dölja genom att inrätta privata servrar och sedan försöka radera vad som fanns på dem.

  Vad som är särskilt oroande för Clinton är att liberala publikationer som Huffington Post och Boston Globe kräver att Clinton Foundation ska stoppa sin verksamhet.  Det kravet kommer utan tvekan att bli ljudligare när rapporter fortsätter att avslöja överlappningar mellan donationer till stiftelsen från utländska viktiga personer och den tillgång det gav dem till Hillary Clinton som utrikesminister.

   Den tillgången ifrågasätter de opartiska beslut som sekreterare Clinton tog under sin mandatperiod och de potentiella intressekonflikter hon kommer att ställas inför om hon blir Commander in Chief. The Wall Street Journal har rapporterat att “minst 60 företag som lobbade utrikesdepartementet under hennes ämbetstid donerade totalt mer än $ 26.000.000 till Clinton Foundation." Och enligt Associated Press var 55 procent av Clintons möten och samtal med människor utanför regeringen med givare till Clinton Foundation.

  Mer än 40 procent av Clinton Foundation främsta givare är baserade i andra länder, vilket föranledde Washington Post att skriva, "Sällan, om någonsin, har en potential Commander in Chief varit så nära förknippad med en organisation som fikade efter finansiellt stöd från utländska regeringar . " Många av dessa utländska regeringar har en historia av brott mot mänskliga rättigheter. Det uppskattas att Clinton Foundation har accepterat tiotals miljoner dollar från länderna i Mellanöstern.

E-post som nyligen släpptes av Judicial Watch och rapporter från Fox News visar nivån på det nära sambandet i kommunikationen mellan utrikesdepartementet och Clinton Foundations tjänstemän.  Judicial Watch släppte nyligen 725 sidor av State Department dokument som visar samordningen mellan Hillary Clintons biträdande stabschef Huma Abedin och Douglas Band, tidigare mångårig medhjälpare till president Bill Clinton och anställd av Clinton Foundation, som arbetade tillsammans för att garantera tillträde till dåvarande sekreterare Clinton för generösa givare som kronprins Salman i Bahrain.

Efter att ha misslyckats att få ett möte med utrikesministern genom State Departments kanaler, gick Salman - som bidragit med  $ 32.000.000 till Clinton Global Initiative - genom Clinton Foundation och etablerade framgångsrikt ett möte 48 timmar senare ...

Hela artikeln här, Washington Examiner

2 Kommentarer:

Argus sa...

Wikileaks säger att de sitter på rena dynamiten som de ska släppa senare. Senare troligen beroende på att väljarnas minne är kort som en guldsfisks och de vill inte att skandalen ska ha ebbat ut till valet.

Knute sa...

Obamas vicepresident Bidens son Hunter är stor gaspotentat i Ukraina. Därför är Biden på besök hos Löfven för att övertyga denne om att inte tillåta den planerade andra gasledningen i Östersjön, Nord Stream 2, som ska transportera naturgas från norra Ryssland till EU.

https://parnassen.wordpress.com/2016/08/26/dorrmattor-for-dollarhegemonin-nu-kom-biden-for-att-pinka-i-sitt-revir/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.