24 augusti 2016

Gary Johnson, vem är det?


Ron Paul lade grunden för Libertarian Party 2012 och det här valet kunde ha blivit ett fantastiskt tillfälle för partiet att bygga på det, men det sumpade man fullständigt genom att utse en kandidat som inte kommer i närheten av vad Ron Paul förde fram.  Gary Johnson förespråkar en stor regering för att konfiskera mer av våra pengar för att rädda oss från klimatet vilket verkligen inte stämmer med LPs principer.

"Jag tror att klimatförändringarna sker. Jag tror att det är orsakade av människan och att man kan ta itu med klimatförändringarna i den fria marknaden genom att inkludera en avgift  på kol - inte en skatt, "sade han.
 "En sådan avgift skulle göra att de som föroreningar bär kostnaden."

Vad är skillnaden mellan en avgift och skatt?

Man kallar det en avgift när man intervjuas av en alaskatidning, men när man pratar med Los Angeles Times, är det OK att kalla det en skatt.

"Jag är också öppen för begreppet koldioxidskatt. ... Jag ser det inte som en inkomstmöjlighet utan snarare att det finns kostnader och hälso- och säkerhetsfrågor förknippade med kol."

(Kol) - Koldioxid - genereras bokstavligen genom all produktiv mänsklig verksamhet. Växter omvandlar det till det syre som vi andas, men ändå vill de “progressiva” straffa oss för att vi producerar det.

“Hälso- och säkerhetsfrågor," är bara en ideologisk fråga. som man gömmer sig bakom.  Ju längre ut på marxist-skalan man tittar, desto fler giriga parasiter hittar man som slänger ur sig misskrediterade dogmer.

Enligt Johnson, är det "fri marknadsstrategi” att införa straffskatter på produktivitet.
Libertarian Party (LP) i Förenta staterna främjar medborgerliga rättigheter, icke-interventionism, laissez-faire kapitalism, minimalt regeringsinflytande och avskaffandet av välfärdsstaten.

Gary Johnson verkar inte ha läst partiprogrammet och han var tydligen uppriktig när han förkunnade att han håller med ny-marxisten Bernie Sanders till 73%.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.