15 augusti 2016

Hillary försåg ISIS med vapen


Varje dag, varje vecka letar Traditionella Media efter något Trump-uttalande de kan använda för att svartmåla honom. Denna vecka hyperventilerade de över att Donald Trump kallade president Barack Obama "grundare" av ISIS.
De var upprörda och menade att Trump överdrev , men en ny rapport antyder att Trump kanske inte överdriver.  Enligt Julian Assange, gjorde Obamas administration mer än att misslyckas med att bevara fred.  De försåg avsiktligt ISIS med vapen."ISIS håller president Obama högt. Han är grundare av ISIS. Okej? Han är grundare. Han grundade ISIS. Och jag skulle säga att en annan grundare är “ohederliga” Hillary Clinton.“
Trump  tillade: "Om det fanns en trofé för mest värdefulla spelare, skulle vinnaren av trofén för ISIS förmodligen tillfalla Hillary Clinton."

Han använder ordet grundare (founder ) väl mycket, men han är 100% korrekt.

Det skulle nog inte finnas någon ISIS om det inte var för president Obama.  Även om ISIS skulle existera utan Obamas förbluffande dåliga utrikespolitik, skulle de vara långt ifrån så kraftfulla eller farliga som de är nu, om det inte vore för hans hjälp. I alla avseenden är det Obama / Clintons utrikespolitik som skapat monstret  ISIS.

Det  kommer väl inte som en överraskning att Hillary Clinton är den centrala figuren i denna nya kontrovers - och hon behöver verkligen inte en ny skandal. 

Under Obamas andra period, auktoriserade utrikesminister Hillary Clinton transport av USA-tillverkade vapen till Qatar - ett land i tacksamhetsskuld till Muslimska brödraskapet och välvilligt inställd till de libyska rebellerna -  för att störta den libyska / Gaddafi regeringen, och för att sedan sända dessa vapen till Syrien för att finansiera al-Qaida och störta Assad i Syrien.

    Clinton tog ledningen för att organisera de så kallade "Syriens vänner" (aka al-Qaida / ISIS) att backa det CIA-ledda upproret för regimskifte i Syrien.

    Under ed försäkrade Hillary Clinton att hon inte kände till vapensändningarna, när hon vittnade  i början av 2013 efter Benghaziattacken.

    I en intervju med Democracy Now, fastslår Wikileaks Julian Assange att 1700 e-postmeddelanden som finns i Clinton cache kopplar Hillary direkt till Libyen och till Syrien och direkt till al-Qaida och ISIS.

Här följer en översättning av Assanges chockerande avslöjanden av Wikileaks.

    Så, dessa Hillary Clinton e-postmeddelanden, de hänger ihop med de telegram som vi har publicerat av Hillary Clinton och skapar en omfattande bild av hur Hillary Clinton sköter sitt ämbete, men mer allmänt hur det amerikanska Department of State fungerar.

 Så, till exempel, den katastrofala, absolut katastrofala intervention i Libyen, förstörelsen av Gaddafi regeringen, vilket ledde till ockupationen av ISIS i stora delar av landet, vapen som flödar över till Syrien, drivet av Hillary Clinton, till jihadister inom Syrien, inklusive ISIS - det finns där i dessa e-postmeddelanden. Det finns mer än 1.700 e-mails i Hillary Clintons samling, och vi har bara släppt de om Libyen.

3 Kommentarer:

Unknown sa...

Det är märkligt att denne Hillary Clinton, efter alla bevisade och klara skandaler fortfarande kan finnas kvar som kandidat till presidentposten i USA. Har ju under några år bott och arbetat i USA och älskar landet och förstår hur ointresserade amerikaner är om politik. Oftast har de ju haft hyfsade presidenter varsig de var demokrater eller republikaner. Själv är jag nog demokrat i sinnet men när det nu gäller denne Hillary Clinton så vänder jag totalt efter allt denne kvinna under sitt politiska liv, tillsamans med bl.a Obama, en president jag hyllade när han valdes men icke nu. Clinton vill fortsätta som en Obama pilt och det skulle verkligen bli en katastrof för USA och västvärlden. Islamiska staten som verkligen är ett stort hot för hela västvärlden har kommit till under Obamas presidentperiod, detta även om det alltid funnits muslimer som vill skära huvudet av väst men även andra muslimer som inte vill följa Koranens alla delar. Koranen är ju en bok där flera delar säger att de otrogna skall mördas var de än befinner sig. Tyvär har jag upptäckt att vi i Eruropa och Sverige inte förstår vad Islam innebär. Vi har ju religionsfrihet vilket vi skall skydda men vi skall inte tillåta att religionsböcker innehåller skrivningar om våld och mord mot andra troende. Hitlers Mein Kampf förbjöds men den är faktiskt en barnbok mot Koranens innehåll. Merkel, Obama, Clinton, Theresa May mf.a andra är ett klart hot mot vår demokrati. Turkiet som dessa ställer högt har nu senast tagit bort lagen om sex med unga, en lag som tidigare skyddade unga under 15 år. Nu är det tillåtet att ha sex men den 5 åring om denne tillåter... Skall vi ha detta i Väst och här i Sverige? Tror dock inte detta men det är skamligt... Låt oss få ledare som ställer upp för våra länder.

Berit sa...

Tack Goran, du verkar se vad som händer.

Berit sa...

Göran, skicka mig din e-mailadress hit som kommentar och jag lovar att inte lägga ut den.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.