04 augusti 2016

“Kulturella skäl”


Om man inte försvarar sin kultur kommer man att förlora den. Det gäller för varje aspekt av livet, inklusive simbassänger.

     Inspire Sports Village i Stopsley, Luton, [Bedfordshire ], uppfördes med hjälp av skattefinansierade olympiska pengar, men varje fredagkväll kommer man att ge män exklusiv tillgång till den större 50 meter poolen,  medan kvinnor hänvisas till den mindre 20 meter poolen. 

     På Facebook skriver man: "Alhamdulliah-simning är tillbaka," en fras som tackar Gud för hans välsignelser.
Affischer upplyser om att man måste vara täckt från naveln till knäna. 
Den segregerade regeln införs av "kulturella skäl". Kulturen i fråga är säkert inte brittisk .

Från folkräkningen 2011, finner man att  Luton redan har 25% muslimer. När de blir 50% kommer regeln om att simma i en liten pool att vara det minsta av kvinnors problem.

 I Tyskland delar man ut broschyrer som upplyser män om att de inte får tafsa på kvinnor och att de inte får bada i bara kalsongerna.

3 Kommentarer:

Knute sa...

“I hate Sweden, I’m just here to f**k Swedish girls.”

http://www.infowars.com/migrant-molester-i-hate-sweden-im-just-here-to-fk-swedish-girls/

Knute sa...

I staden Mar­seille i Frank­rike finns det pla­ner om att arran­gera en offentlig bur­ki­ni­dag i offent­liga bad. Man skulle tro, efter sommarens ter­ror­ak­tio­ner, att det hela är ett dåligt skämt, men pla­nerna är seriösa.

https://www.document.no/2016/08/04/burkini-dag-marseille/

Anonym sa...

OS i Rio: En marockansk boxare, Hassan Saada, togs av polisen i morse. Han hade försökt våldta två städerskor. Det hela skedde i "Olympiska Byn".
- Nu tog man bort hans status som 'Olympisk tävlare'. Man håller honom i 'förvar' under 15 dagar, tills vidare. Straffet för brottet är mellan 6 och 10 år.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3725478/Moroccan-boxer-22-arrested-suspicion-raping-two-chambermaids-Olympic-Village-Brazil.html
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.