01 augusti 2016

Media utnyttjar allt för att underlätta för Hillary Clinton ...

Far till en död amerikansk soldat, som råkade vara muslim, gjorde sig till en tillfällig ikon för socialisterna när han klev upp på scenen vid Dems. partimöte och attackerade Donald Trump.
Men efter det figurerade pappa Khizr Khan, på söndagens shower och gjort narr av sin egen sons offer genom att påstå att Islam har "ingenting att göra" med terrorism.

Mr Kahn förlorade sin son, kapten Humayun Kahn, i Irak, 2004 när ett fordon packat med sprängämnen närmade sig lägret i Irak och Kahn instruerade sina män att söka skydd medan han sprang mot bilen.  Kahn dödades omedelbart vid explosionen.  Han tilldelades Brons Star postumt.


Khizr Khans fru stod vid hans sida, och som det anstår en kvinna av Islam sade hon inte ett ord.

Det finns flera sätt att se på den noggrant planerade användning av Khizr Muazzam Kahn för att hjälpa Hillary Clinton i hennes kampanjansträngningar.

Bland de nästan 7000 amerikanska familjer som förlorat söner och döttrar under de senaste 15 åren i det amerikanska kriget mot terrorismen, varför väljer Dems. att framhäva en enda muslimsk familj ?
Ingen vet hur många hundratusentals (miljoner?) icke-amerikanska muslimer som dödats indirekt  i dessa krig. Vem förde deras talan under mötet?

Dems. vill få oss att tro att i Amerika har vi goda muslimer (som uttrycker sin godhet genom att skicka sina barn för att kämpa i våra krig) och "de andra” har dåliga muslimer (som uttrycker sin ondska genom att skicka sina barn för att kämpa i deras krig).
Det gör att majoriteten av amerikaner ursäktar och accepterar dessa ständiga krig i Mellanöstern och Afrika.


Vid ett tillfälle i talet utmanade Khan Trump, "Du har inte offrat någon eller någonting."
 Det är sant men vi ska också komma ihåg att Clintonfamiljen inte skickat någon till krigen.  Deras dotter har inte tjänstgjort mer än någon av Trumps barn.
Bill och Hillary har varit soldater exakt lika många dagar som Trump och Melania. Khan borde ha påpekat det när han gjorde sitt fördömande.

Det finns ytterligare en aspekt på Khans attack mot Trump. Mr Kahn son dödades inte av Donald Trump. Mr Kahns son dödats inte heller av amerikaner. Kahns hjälte-son dödades av muslimer. Dessutom dödades han av muslimer i ett krig som Hillary Clinton röstade för ... och ändå står han där på scenen och försvarar Hillary, samtidigt som han försöker frikänna Islam och attackerar i stället en man som inte hade något som helst att göra med att Kahns son är död.

Det är värt att notera att det finns en positiv aspekt bakom medias behov att uppmärksamma en sådan löjlig kontrovers. Hillary Clinton är en så fruktansvärt svag, ineffektiv och oduglig kandidat att media måste samordna och trissa upp alla distraherande händelser de kan hitta.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Konstitutionen han höll i handen var garanterat läst, från pärm till pärm?

Argus sa...

Här kommer svar på tal, redigt och välformulerat: https://globalriskinfo.com/2016/07/31/an-open-letter-to-khizr-khan/

Knute sa...

Khizr Khans advokatkontor är en täckmantel för American Muslims Vote som uppmuntrar amerikanska muslimer att rösta på Demokraterna.

http://synopsis-olsen.blogspot.se/2016/08/hvem-khizr-khan-faderen-til-en-falden.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.