18 augusti 2016

#NeverTrumpers och Media


Så gott som varje nyhetssändning från alla ordinarie TV kanaler ser som sin uppgift att inflika någonting negativt om Donald Trump. CNN (Clinton News Network) är värst.

"Jag kandiderar inte mot Ohederliga Hillary, jag kandiderar mot ohederliga media" sade Trump vid ett massmöte i Fairfield , Connecticut. "Det är vad jag har att göra med.
Trump har vid upprepade tillfällen anklagat media för att vara ”oärlig”.

Det underliggande meddelandet från alla de största media-organisationerna är att de som försvarar och planerar att rösta på Donald J. Trump är omoraliska! Inte Hillary!

Vi ljuger” är inte bara en skylt som kan bäras av Barack Obama och hans handplockade ersättare, utan en som kan identifiera hela den media-organisation som gör sitt bästa för att få det att se ut som Hillary Clinton leder i de flesta opinionsundersökningarna .

Det är inte att Trump inte är konservativ nog som gör att #NeverTrumpers avskyr honom. De hatar honom därför att han vann primärvalet över de sk.” konstitutionella  konservativa" som de ville se i White House.
Samma konstitutionella konservativa som gav Obama en blank check så att kunde göra vad han ville under de senaste sju och ett halvt åren. Liksom media gillar de inte heller Trumps politiskt inkorrekta sätt att uttrycka sig.

Medias uppgift är att ständigt framhålla att endast Hillary Clinton kan bli president och de presenterar opinionsundersökningar som visar henne som vinnare och utgår ifrån att de flesta människor faller för det och följer med strömmen.
 Samma sak kommer från Barack Obama, en president som har gjort mer för att förstöra livet för amerikaner än någon annan.
De arbetar för att förvränga allt som Donald Trump säger och gör, för att få Hillary Clinton vald och massorna vet inte att många av dem får betalt för vad de säger och gör.

1 Kommentarer:

Knute sa...

En af de mere positive ting ved Trump er også, så vidt jeg er informeret, at han ikke ønsker en krig. Det virker Hillary langt mere interesseret i, og har også vist sine krigstendenser mange gange gennem sin karriere som politiker.

http://punditokraterne.dk/2016/08/17/er-en-trump-regering-det-mindst-ringe-valg/#comment-58465

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.