15 augusti 2016

Nu brinner Milwaukee


Staden Milwaukee i Wisconsin exploderade i våldsamma kravaller under helgen,  i den våg av kaos och oroligheter som sveper över Amerika nu.  Många av våra största städer har blivit krutdurkar av ilska och frustration och ett fullt utvecklat upplopp kan startas med en enda kula. I detta fall var det en beväpnad man, misstänkt för brott, som vägrade att ge upp sitt vapen och han sköts och dödades av Milwaukee polisen när han försökte undkomma. Polisen som sköt var svart, men det hade ingen betydelse i detta fall. Inom bara några timmar efter att den beväpnade misstänkte sköts, började det brinna i hela staden.

 Amerika slits sönder och vi kan vänta oss mer våld.  Årtionden av socialt förfall och ekonomisk nedgång har förändrat många av de största städerna, och spänningar som bubblat under ytan under mycket lång tid kommer nu fram.
Rasuppviglare utnyttjar händelsen i Milwaukee för att bränna ner sin egen stad och attackera vita människor.
Syster till den skjutne mannen uppmanar upprorsmakarna att inte bränna ner de egna kvarteren utan ge sig på förorterna.

Flera videoinspelningar visar hur vita förare stoppas mitt på gatan och "demonstranterna" försöker  dra dem ur bilarna.
"De slår varje vit person" ropade en av uppviglarna. De hoppar på varje vit."
När mobben såg en vit förare,  försökte de blockera bilen. 

"Han vit! Slå sh * t ur honom! " De gav sig på en bil med tegelstenar, plundrade den och lämnade allt utstrött  på gatan.
Black power in this mother f*cker, man" skriker en person.

Under tre-fyra generationer har befolkningen i de mestadels svarta innerstäderna indoktrinerats både hemma och i skolan med att vita människor är skyldiga dem allt och de behöver inte försörja sig själva.  Detta gör att svarta ogillar vita och vita ogillar svarta. Det är ett politiskt knep för att hålla oss  åtskilda och gräla om dumma saker som inte är viktiga, medan ägarna i detta land göra vad de vill. Om 300 miljoner människor inser att de utnyttjas skulle de stå upp och avveckla det nuvarande systemet.  Medan svarta fortsätter att slåss mot vita, kommer ingenting att förändras eller bli bättre.

Amerika är mer splittrat nu än jag någonsin sett det under hela mitt liv.

2 Kommentarer:

Knute sa...

Sheriffen i Milwaukee, som stöder Trump, lägger skulden på liberal politik och liberala medier för upploppen som efterlämnade fyra döda och nio skjutna.

https://www.document.no/2016/08/15/trump-setter-navnet-pa-trusselen-radikal-islam/#comment-2839176447

Berit sa...

Så en svart, dömd brottsling, med en stulen pistol, misstänkt för mord och hot mot vittnen, försöker springa undan polisen och skjuts med rätta av en svart polis och svaret är ... .. .bränn ner allt och ... oh ... döda vita!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.