22 augusti 2016

Pressen ignorerar att Hillary är sjuk…

…säger  New Yorks fd. borgmästare Rudy Giuliani, numera rådgivare för Donald Trumps kampanj. Han hävdar att Hillary Clinton är olämplig för presidentposten och att hon har problem med sin hälsa.
Giuliani sade på "Fox News Sunday" att Clinton har hela pressen bakom sig och att de ständigt demoniserar Donald Trump.
De undviker att påpeka att hon inte hållit en presskonferens på över 200 dagar och att hon visar ”flera tecken på sjukdom".

Giulianis kommentarer är det senaste från Trumps kampanj som ifrågasätter Clintons uthållighet och hälsa. Förra veckan sade Trump på “Sean Hannity Fox News” att Clinton egentligen inte gör särskilt mycket.
“Hon visar sig och håller ett tal från en teleprompter och sedan försvinner hon.  Jag vet inte om hon går hem och sover men jag tror att hon sover. "

Clintons kampanj har  kallat dessa påståenden "konspirationsteorier" och har återigen publicerat ett brev från 2015 där en läkare påstår att hon är vid god hälsa.

Men man kan ju undra när man ser denna nytagna bild från ett av hennes framträdanden.


Det är augusti nu, väldigt varmt och alla vi kan se har sommarkläder utom Hillary. Vad är det hon måste dölja under en lång vid jacka?


2 Kommentarer:

Anonym sa...

Denna kvinna lider förmodligen av fler sjuksomar än den som sitter i hennes skalle.

Lejeune sa...

Inte nog med att hon är dålig, nu verkar hon vara sjuk också!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.