10 augusti 2016

Säg mig vem du umgås med

Låt oss se om nationella media rapporterar om denna händelse.


Hillarybeundraren i den röda hatten som sitter på en av de speciella platserna för de som “ska synas”, är Seddique Mateen, Omar Mateens afghanske far, som inbjudits av Florida DNC till Clintons rally.

    Hillary Clinton diskuterade nattklubbs-massakern i Orlando och de åtgärder för vapenkontroll som hon vill driva igenom,  medan Orlando-mördarens pappa sitter bakom henne i publiken.

    Under sin rally i Kissimmee, Florida, uttryckte hon solidaritet med Orlandosamhället, som fortfarande inte har hämtat sig efter terroristattacken, som genomfördes av Omar Mateen den 12 juni då han dödade 49 människor.  Hans far Seddique, en democrat och Taliban-sympatisör, upplyste WPTV efteråt att Clinton var den han kommer att rösta på för presidentposten.  Han visade också en skylt som han gjort och som anger skälen för hans val.

Den främsta orsaken till att sonen Omar kunde döda så många - på uppdrag av Islam -  innan han stoppades, var att ingen annan var beväpnad. Seddique vill behålla det så. Här visar han varför han är en så stor fan av Hillary:

Seddique Mateen har uttryckt sitt stöd för talibanerna och hänvisar till talibanterrorister som "våra krigarbröder" som "är på frammarsch“.  Inte undra på att han gillar Hillary när det gäller säkerhetsfrågor.

Det lämnar fältet öppet för kommentarer som denna:

  "Hon säger att hon kommer att hålla pro-talibanska  terroristsympatisörer borta från vårt land ... men hon kan inte ens hålla dem borta från sina egna möten."

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.