19 augusti 2016

Ska vi bara ignorera att Obama & Hillary är grundare av Islamiska Staten?

För de som undrar var Hillary Clinton och Donald Trump står i frågan om judar och Israel så kan man få en inblick i den frågan av följande video.

 
Videotips Ipse Cogita

Risken finns att de som är impregnerade med anti-judiska och anti-israeliska konspirationsteorier får vatten på sin kvarn av den första halvan av videon, som handlar om Trumps judiska medarbetare och att hans barn är gifta med judar. Däremot är det tveksamt om de orkar med fortsättningen om Clintons livsfarliga engagemang för islamisk jihad. Den passar inte riktigt in i deras världsbild, de har judar på hjärnan och tror att judar ligger bakom massinvandringen av judehatande muhammedaner.

Den amerikanske miljardären George Soros vill ha större invandring till Europa. Men hur judisk är han egentligen? Som 15-årig i Budapest hjälpte han de ockuperande tyskarna att sälja möbler som beslagits från judar som skulle skickas till koncentrationslägren. I en intervju sa han att det gav honom en känsla av makt. Sedan länge har han motarbetat staten Israel genom sina organisationer.

Samma hjärntvätt i USA som i Sverige. Se bara vad Hillary Clintin gjorde med Gaddafi i Libyen och hånskrattade medan svenska media applåderade. Gaddafi hejdade invasionen av Europa. Så länge det varade. Likaså Assad i Syrien innan amerikanerna gav sig på honom. Kort sagt, Trump skulle kunna bli en fredspresident, Clinton en ännu värre krigspresident än sina föregångare.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Hur ska du ha det,,,finns det nån nwo som styrs av judar?står judar bakom usa,s krig?styr judar usa?banker?media?
Pelle

Knute sa...

Visst finns det en New World Order, men det är snarare araber än judar som ligger bakom. Det har blivit alltmer märkbart under Hussein Obama. Någon ändring blir det inte med Hillary Clinton som president, hennes närmaste medarbetare Huma Abedin är agent för Muslimska brödraskapet.

Knute sa...

George Soros stödjer verksamhet som syftar till att avskaffa Israel som judisk stat och har skänkt 10 miljoner dollar till anti-israeliska individer och grupper.

https://tommyhansson.wordpress.com/2016/08/27/ar-george-soros-varldens-farligaste-man/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.