26 augusti 2016

Skriften på väggen

Skrivet på en toalettvägg i ett fängelse i Köpenhamn:

"Vi har kommit till ert land av en enda anledning. För att döda er alla. Vi kommer att lägga era liv i ruiner. Det kommer några hungriga lejon som inte fruktar döden, för att döda var och en av er. Kalifatets stat. Islamisk stat. Jag svär att vi precis har börjat och det finns inte någon som kan gömma sig från oss."

I Sverige står det ännu värre till än i Danmark:
Afrikanska flyktingar vrålar i Berlin: "Vi dödar alla er tyskar!" Och man frågar sig själv: Vilka är det som tillåter sådant och också stöder det?

Det är en bra fråga, eller hur. Många verkar inte fatta att vi lever på 2010-talet och hävdar fortfarande mot bättre vetande att islam är en fredlig religion som i likhet med de flesta andra religioner predikar att man inte får döda, stjäla och ljuga. Värre är att det inte bara är ett religiöst hat som vi möts av, det är även ett etniskt hat mot vita européer.
Upplagt för katastrof, framförallt för Europas kvinnor. Förra året kom över en miljon män över Medelhavet.

5 Kommentarer:

gäster sa...

Afrikanische Asylanten brüllen in Berlin
https://michael-mannheimer.net/2014/12/01/schwarze-asylanten-bruellen-in-berlin-wir-werden-euch-alle-toeten-ein-aktueller-bericht-ueber-den-asylantenwahn/

gäster sa...

25-årig kvinna i Lund sparkades medvetslös mitt i natten av två fullständigt okända män som hon aldrig hade sett förr.

http://www.expressen.se/kvallsposten/therese-skulle-hem--sparkades-medvetslos/

Knute sa...

Ett asylbeslut i veckan per handläggare - driver Migrationsverket med skattebetalarna? Anställda vägrar fatta avvisningsbeslut. Vi har fått in klansamhället på Migrationsverket, en sunnimuslim behandlar inte en shia korrekt, en somalier hjälper de som kommer från hans egen klan, det har anställts folk som inte följer lagen utan godkänner för att de tycker synd om folk…

https://petterssonsblogg.se/2016/08/26/ett-asylbeslut-i-veckan-per-handlaggare-driver-migrationsverket-med-skattebetalarna/

Knute sa...

Hur England fick sitt namn.
"Fra Hengest og Horsa's ankomst til Britanien i 449 e.Kr. til dannelsen af det sidste Angliske kongedømme, Mercia, i 585 e.Kr. hengik 136 år. Angler, Saxer og Jyder må have sivet ind i Britanien, sikkert på lignende måde og i samme tempo, som muslimerne idag ankommer til Europa."

http://www.dandebat.dk/dk-historie15.htm

Tempot för den muslimska invasionen i våra dagar är betydligt snabbare än anglernas och saxarnas och jyllänningarnas invasion av Britannien.

Anonym sa...

Varför får inte vi som gjorde vår värnplikt utkvittera våra vapen ur de militära förråden varefter krigstillstånd mot islamister utlyses?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.