28 augusti 2016

Sveriges regering blåser upp bostadsbubblan

   

Bild: Invandringen smälter in i tapeten mitt framför ögonen på det hjärntvättade folket. Tacka Sveriges televisions propaganda för det!

Först tvingar sosseregeringen kommunerna att ta emot så kallade flyktingar, varpå kommunerna blir tvungna att köpa bostadsrätter, radhus och villor åt dem.

I Stockholms kommuner satsar man hundratals miljoner för att nyanlända flyktingar ska få någonstans att bo. Marknaden är satt ur spel, vanligt folk är tvungna att gå till banken och låna en miljon eller mer för en futtig lägenhet på 16 kvadratmeter. På TV skyller man på allt annat än massinvandringen.

In med utlänningarna, svenskarna får tränga ihop sig. I vilket annat europeiskt land skulle man tillåta det. Inte ens i politiskt korrekta Norge gillar man folkomflyttningar i stalinistisk stil. De svenska politikerna är verkligen illvilliga, de gillar varken marknadsekonomi eller sitt eget folk.

2 Kommentarer:

HazeP sa...

Här är en fantastisk artikel i ämnet:

http://cornucopia.cornubot.se/2016/08/kommunen-budar-mot-dig-pa-bostadsratten.html

Ja, om du hade tänkt köpa bostadsrätt så budar alltså kommunen mot dig på bostadsrätten med DINA skattepengar. Sedan måste du betala månadsavgiften till de nyanländas boende - alltså de som GRATIS får bo i den av kommunen köpta bostadsrätten - med DINA skattepengar!

Anonym sa...

Ja visst är sverige fantastiskt här i jämtland köper kommunen ca 100
attefalls-hus för ca 600000:- styck!! (obekräftat 700,000 på plats)hur man kan få till det priset är en bedrift i sig på 25m* sk
innaförskapshem med en rekomenderad hyra på 10000:-främst för nyanlända
men sen ändrat till att även gälla studenter (ja tjena! visa mig en student som kan slänga upp 10000:- (tiotusen) i hyra JA SVERIGE ÄR FANTASTISKT SOM SKATTEBETALARE VILL MAN BARA SPY!! TROR MAN STICKER IFRÅN ELÄNDET SÅ FORT MAN BLIR PENSIONÄR!!/GP

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.