04 september 2016

14 eller 40? Ungrare gissar åldern!

 

Sverigedemokraten Hanna Lindholm åker till Budapest och visar foton på asylsökare som Migrationsverket påstår är under 18 år. "The Swedish government is not interested in reality," säger en av de intervjuade.

Som en ungrare sa till mig, "svenskar och norrmän verkar sväva en halv meter över marken utan kontakt med verkligheten". I Ungern har de flesta människor behållit sina normala värderingar om att hålla sig till sanningen, inte det politiskt korrekta tjafs om rasism som Sveriges television hjärntvättar folk med. I Sverige är rädslan för att bli kallad rasist så stark att många utan att tveka säger att vuxna män är barn med rätt till asyl.


Frihetens bastion i Eurabia

Till enorma kostnader bygger Ungern två rader med staket längs gränsen. Sverige och andra länder borde hjälpa till, Ungern försvarar faktiskt EU:s yttre gräns.

2 Kommentarer:

Knute sa...

Hungary is one of the few Europeans governments which is allowing its citizens to themselves decide the nation’s immigration policy as opposed to globalist bureaucrats from Brussels.

http://www.breitbart.com/big-government/2016/09/03/hungary-teaches-globalists-lesson-immigration-borders-democracy/

elina sa...

Passerade idag kommunens boende för ensamkommande barn. Hemmet var förut boende/rehab för gamla. Ut med de gamla och in med de nya. Om dessa män som kom med sina skolväskor är barn då har jag inte än fyllt 60.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.