11 september 2016

Calais, en Djungel

Först röstade Britterna för att lämna EU.
 Nu vill de styra flödet av illegala invandrare i landet genom att bygga en mur. Tänk er vilken vånda det måste vara för Vänstern.

  

 Olagliga gränskorsningar och försök att ta sig in i landet vid den södra gränsen i Frankrike har mer än fyrdubblats under de senaste åren. Brittiska gränsvakter stoppade 84,088 illegala invandrare förra året; siffror som offentliggjordes förra månaden.  

  Den nya 4 m höga muren ska byggas av slät betong, vilket gör den svår att klättra över och den ska kanta vägarna i hamnstaden Calais där ingången till kanaltunneln finns.

 Dessa invandrargäng är påhittiga. Om allt annat misslyckas bryter de sig in i lastbilar som passerar genom kanaltunneln, för att ta sig in i Storbritannien.
Migranter har orsakat att fordon kraschat; de har lämnat stockar på vägen, kastat stenar från broar och satt eld på gräs och buskar. Lastbilsförarna har attackerats, slagits ner, knivhuggits och även hotats med motorsågar.
 Anledningen till att Vänstern hatar gränser är att de främjar integriteten hos nationalstater och det står i fullständig opposition till den värld utan gränser där eliten kan styra obehindrat.

Se George Soros.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.