11 september 2016

Clinton lämnar 9/11 ceremoni

Hillary Clinton hade en "medicinsk episod" som krävde att hon måste lämna en 9/11-minneshögtid tidigare i dag.

 Fox News:
"Det verkade som hon svimmade och var tvungen att få hjälp av sina säkerhetsvakter  och det är ”klart att det var någon typ av medicinsk episod."
Clintons snubblade på trottoaren, hennes "knän vek sig” och hon tappade en sko när hon hjälptes in i  en bil under hennes "oväntade tidig avresa”. 
CBS News rapporterar att gruppen av reportrar som reser med Clinton har uppmanats att inte skriva något om var hon nu befinner sig och att de närvarande journalisterna inte tilläts att lämna område förrän efter viss tid.

NBC News bekräftar att två polismän säger att Clinton ”blev sjuk och kan ha svimmat."

Enligt CBS News: Clintonkampanjen säger: "Under ceremonin, kände hon sig överhettad så hon avbröt för att åka till sin dotters lägenhet, och hon mår mycket bättre nu”

4 Kommentarer:

Berit sa...

Fox senaste uppdatering:
http://video.foxnews.com/v/5120437229001/report-clinton-has-medical-episode-at-911-ceremony/?#sp=show-clips

Anonym sa...

En lunginflammation är väl kurerbar med dagens mediciner. Försöker Demokraterna att dölja allvarligare krämpor med fejkning i bästa Hollywoodstil

Berit sa...

Här skriver en anestesiolog med 36 års erfarenhet en förklaring till varför det är mycket troligt att HRC har Parkinsons.

http://6889-presscdn-0-68.pagely.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2016/08/Hillary-Clinton-Health.pdf

Anonym sa...

Undrar hur många i Mrs. Bill Clintons personliga livgarde som var avdelade att sköta bortforslingen?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.