17 september 2016

Då och NuHillary Clinton kan skryta med att både president Obama och den första damen stöder henne i detta 2016 val, men 2008 var det annat ljud i skällan. Då ansåg Michelle Obama att fru Clinton var olämplig som president.

Under kampanjen för sin Barack i Chicago,  i ett rum fullt av energiska kvinnor, kritiserade Michelle Clintons äktenskap och  Bills vana att gå till sängs med kvinnor som inte var hans hustru:

     "De viktigaste aspekterna i den här tävlingen är att vara en förebild för hur en bra familj ska se ut. Och min uppfattning är att om du inte kan kontrollera ditt eget hus, kan du verkligen kan inte kontrollera White House.  Det är inte möjligt! "

Men bara åtta år senare,  hävdar Obamas att det inte finns någon som är mer kvalificerad än Hillary att bli nästa president i USA.  Är det inte fantastiskt hur saker och ting förändras!

Eller har de …?
Videon nedan föreslår, liksom Colin Powell nyligen läckta e-post, att de två kvinnorna faktiskt hatar varandra:

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Obama säger att han tänker bygga barrikader runt Vita Huset och vägra att avgå om Trump blir vald. Men Trump är oberörd, “Don’t worry, we’ll get some of the second amendment people to sort him out pretty quickly.”

https://www.24media.info/2016/09/president-obama-confirms-will-refuse-leave-office-trump-elected/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.