26 september 2016

Hå, hå, ja, ja


Man tror att måndagskvällens debatt mellan Hillary Clinton och Donald Trump kommer att följas av minst 100 miljon tittare, vilket gör det till den största politiska händelsen i historien.

Att kalla det debatt är att ta i.  En moderator ställer frågor och vanligtvis får Dem.kandidaten någonting snällt och gulligt som, “Om du skaffar en hund, vad kommer du att kalla den?”.
Trump kommer nog att få svara på frågor om “när han slutade slå sin hustru, eller något liknande.”
De personer som påverkas i sitt val av president genom att lyssna till dessa orkestrerade debatter borde fråntas rätten att rösta.

Drudge konstaterar att Hillary krävde att få en pall att stå på, för att inte se liten ut i jämförelse med Trump. Hon är bara 1,60 cm, men ganska bred.  Hennes kampanjchef, John Podesta uttryckte oro över att Hillary skulle överskuggas av Trump som är närmare 1,90cm.

Denna begäran förkastades men man tillåter ett specialbyggt  podium, som kommer att anpassas till skillnaden i kroppsstorlek.
Det kommer inte att bli några avbrott för reklaminslag så Clinton måste försöka stå på benen och hoppas på att hon inte drabbas av någon av sina långvariga hostattacker.

Debatt-moderatorn Lester Holt har inte befogenhet att göra avbrott under den episka 90-minuter långa uppgörelse och inte heller kommer att kunna instruera kameramän att undvika att filma henne om hennes uppträdande verkar konstigt.
Detta är den första av tre debatter före november 8 valet.

4 Kommentarer:

Knute sa...

Trumps mediahantering kontra Åkessons. Amerikansk media hetsade mot Trump och Trump fick media att be om ursäkt. I Sverige hetsade media mot Åkesson, och media fick ”nolltoleransen”.

https://www.motgift.nu/2016/09/25/trumps-mediahantering-kontra-akessons/

elina sa...

Det blir årets debatt hur som helst. Finns inga garantier att det blir fler.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Debatter Hillary - Trump framöver:
1. Tis 27 september kl 03 svensk tid
2. Må 10 oktober kl 03 svensk tid
..... Su 9 Oct at 9 pm ET
3. To 20 oktober kl 03 svensk tid
...... Wed 19 Oct at 9 pm ET
V. Vice presidential debate
..... Ons 5 oktober kl 03 svensk tid
..... Tue 4 Oct at 9 pm ET
http://www.uspresidentialelectionnews.com/2016-debate-schedule/2016-presidential-debate-schedule/
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.