13 september 2016

Hur länge kan de fortsätta att ljuga?


Vad som en gång var otänkbart har nu blivit en mycket verklig möjlighet. Ni har alla sett videon nedan som visar när Hillary Clinton kollapsar i armarna på Secret Service-agenter, medan  hon väntade på att kliva in i bilen.  Vad som har varit uppenbart för många av oss, diskuteras nu på varje politisk show i Amerika.

För inte så länge sedan kallades man "konspirationsteoretiker " om man vågade ifrågasätta Clintons hälsa, men idag är det den stora frågan i presidentvalskampanjen.  Det är mindre än två månader kvar till valdagen och det spekuleras nu vilt om vem som skulle ersätta henne om hon bestämmer sig för att hoppa av.

Att Clinton kollapsade är inte det största problemet. Ännu större är  det faktum att hennes kampanj valde att ljuga om hennes hälsostatus.

Till och med Dems. har problem med det:

Efter att Clinton fått diagnosen lunginflammation och satts på antibiotika tog hon sig inte tid att vila så som hennes läkare rekommenderade.   I stället gick hon på en “tigga-pengar middag” med Barbra Streisand. Sedan deltog hon i ett högtidlighållande av  9/11, där hon blev "överhettad" och vinglig. Nittio minuter senare lämnade hon sin dotter Chelseas lägenhet och säger till  pressen att hon "mår bra." The Secret Service tillät en liten flicka  att ge Hillary en kram trots att (enligt utsago) hon haft lunginflammation sedan i fredags och att det kan smitta.

Hennes kampanj - förmodligen efter påtryckningar - hade planerat att hålla hennes sjukdom hemlig. Låt oss vara tydliga om vad detta betyder: Hennes kampanj hade för avsikt att ljuga.

 Clinton har byggt sin karriär på lögner, men detta kan vara lögnen som får bägaren att rinna över.

Så nu när historien har ändrats flera gånger, ska vi lita på dem när de säger att Hillary Clinton verkligen har lunginflammation ?
Det kan faktiskt vara sant, men istället för en bakterie eller virus-inflammation, kan Hillary Clinton lida av något som kallas aspiration penumonia
Aspirationspneumonia är den ledande dödsorsaken för dem som lider av Parkinsons sjukdom, och det skulle förklara alla hostattacker som hon haft.

Vi har inte sett något officiellt uttalande från Clinton-lägret ännu, men journalister med kontakter inom DNC säga att partiledningen sannolikt redan har planerat ett krismöte för att överväga vem som ska ersätta Hillary,  men för närvarande är reglerna sådana att hon kan förbli kandidat så länge hon är vid medvetande.

Vem blir det?
Er gissning är så god som min och Bernie Sanders har nog hoppet uppe, men det troliga är att nuvarande vice president Joe Biden är en mer sannolik ersättare.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.