17 september 2016

Lördagsgodis

Har någon tänkt på att om man kan organisera så här många människor i en protest….


….borde man kunna organisera lika många människor för att städa upp i det område där de bor och göra sig av med de kriminella typer som orsakar problemen?

8 Kommentarer:

Anonym sa...

Norrmannen Kjartan Sekkingstad har släppts av sina muslimska kidnappare på Filippinerna. På Jolo Island, c:a 1000 km söder om Manila. De fick 5,5 milj kr för honom.
- Abu Sayyaff, som kidnapparna heter, är numera en del av ISIS.
- Sekkingstad togs i september, tillsammans med två kanadensare. De senare halshöggs, i april och juni, eftersom man inte fick lösen för dem.
http://www.aljazeera.com/news/2016/09/abu-sayyaf-frees-norwegian-hostage-kjartan-sekkingstad-160917112112583.html
http://ekstrabladet.dk/112/efter-et-aar-i-helvede-norsk-gidsel-meldes-loesladt/6298771
/ SD

Anonym sa...

Mördarna köper sin frihet för blodspengar. De mördar, de pekas ut – och de köper sin frihet. Mördare går i dag fria på gatorna medan polisen står handfallna. Med stora summor erbjuder mördarna sina offers familjer ”blodspengar” i utbyte mot deras tystnad.
– Det här har förekommit i flera år och det är på tiden att det sker en lagändring för att förhindra den här typen av privata uppgörelser, säger Stefan Sintéus, polisområdeschef i Malmö.
Kvällsposten har en lång artikel idag 17/9.
http://www.expressen.se/kvallsposten/mordarna-koper-sin-frihet-for-blodspengar/
/ SD

Knute sa...

I år kommer närmare 9 miljoner inklusive familjer till Tyskland, säger ministerpresidenten i Bayern.

https://danmark.wordpress.com/2016/09/17/ministerpraesident-i-bayern-seehofer-3-9-millioner-inklusive-familier-i-2016/

Anonym sa...

Natten mot söndagen innebar hektiskt arbete för räddningstjänsten i Malmö. Under natten har flera bilar satts i brand och även en däckfirma har brunnit. Bränderna har varit koncentrerade till områdena Seved och Rosengård. Totalt ska det röra sig om ett 15-tal bilar som brunnit.
Vi misstänker naturligtvis att de är anlagda, säger vakthavande befäl på polisen.
http://www.expressen.se/kvallsposten/flera-bilbrander-i-malmo-i-natt-2/
/ SD

Anonym sa...

"Bilar brinner på flera platser i Malmö under söndagskvällen. Vid ett-tiden har det brunnit på nio platser i staden och totalt har elva bilar totalförstörts. [Ett tjugotal bilar har skadats på olika sätt. SDS]
– Det är, vill jag mena, kriminella människor som gör detta på grund av vår insats mot den grova organiserade brottsligheten, sa en polis.
http://www.expressen.se/kvallsposten/nya-bilbrander-pa-flera-platser-i-malmo/
/ SD

Anonym sa...

I Norge vill (borgerliga) regeringen inte ha förbud mot niqab och burqa. Innvandringsminister Sylvi Listhaug (fremskrittspartiet) säger det.
- Arbeiderpartiet var tidigare också mot ett förbud. Nu har man svängt.
- Såg detta på ryska Sputniknews. Man sade att det var ett burqa-förbud det gällde. Men som vanligt visste murvlarna inte vad "burka" är. Burqa täcker hela ansiktet.
- För mig ter det sig helt självklart att den sortens plagg - där man inte alls ser vem man har att göra med - ska förbjudas.
- I praktiken borde niqab (där man bara ser ögonen) också förbjudas. (Såg en tjej i niqab utanför stadsbiblioteket häromdagen...)
https://sputniknews.com/art_living/20160919/1045461734/norway-burka-ban-clash.html
http://www.dagen.no/Nyheter/HELOMVENDING/Frp-Sylvi-sier-nei-til-niqab-forbud-387279
/ SD

Anonym sa...

BNI: "SWEDEN is asking its citizens to commit hara-kiri (ritual suicide)".
- "En ny propaganda-kampanj visar en video "Det nya landet" från IM"; 1938: Inom-europeisk mission, 1966: Individuell Människohjälp. (Tid 1:14)

I den katolska församlingen här i Peking har kanske 2% av de regelbundna besökarna svenska far- och mor-föräldrar. Resten kommer utifrån, från Chile till Burundi till Filippinerna.
- Men de är kristna. Har en kristen kultur. Kristna ideal. Samvaron är problemfri.
- Men för hur många av (t.ex.) de 160.000 som kom till Sverige förra året gäller samma sak? Eh? Hur många menar att deras egen kultur är den överlägsna? Den som vinner?

https://youtu.be/5LAwJDA_DB0
http://www.barenakedislam.com/2016/09/19/sweden-is-asking-its-citizens-to-commit-hara-kiri-ritual-suicide/
/ SD

Anonym sa...

En somalisk polis-anställd i Göteborg bor nu på hemlig ort. De kriminella tror att han anmält dem (inte sant) och vill nu döda honom.
- Han har försökt hjälpa invandrarungdomen, och bl.a. skrivit boken "Du kan bli vad du vill". Och hållit föredrag om detta.
- Men nu "befinner vi oss i krig, med vapen och pistol och narkotika överallt. De har tagit över kvarteren där jag bodde". "Jag kan bli tvungen att resa tillbaka till Somaliland (Hargeisa) som nu känns tryggare än Sverige."
- NRK, Norsk Rikskringkasting, skriver.
https://www.nrk.no/urix/mohamed-er-pa-flukt-_-innad-i-sverige-1.13138814
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.