19 september 2016

Nu betalar vi priset för att inte känna till historien

Några få år efter det islamiska angreppet 11 september 2001 - ett i raden av snart 1400 år av angrepp mot Väst - valde amerikanerna, två gånger, en man med muslimsk bakgrund och släkt som president - en man som helt öppet ger mer makt till samma samhälle som Västs krigare kämpade mot i århundraden.

På grund av Västs djupa okunnighet om historien får muslimer lov att strömma in i Europa, så det går inte en dag utan rubriker om muslimers våld mot icke-muslimer.

I framtiden (hur den än blir) kommer berättelserna om vår tid antagligen betona hur vår tid, ironiskt nog kallad "informationens tidsålder" inte var en tid då människor var särskilt väl informerade, utan snarare en tid då desinformationen var utbredd och inte tvivlade på att generationer av människor levde i bubblor av alternativa verkligheter - tills dessa bubblor slutligen blev punkterade.

Raymond Ibrahim via Synopsis Olsen

7 Kommentarer:

Knute sa...

USA har bombat den syriska armén för att hjälpa Islamiska staten att ta över en syrisk flygbas. Obama skapade IS och nu hjälper han dem i skydd av den tillfälliga vapenvilan som han skrivit under på. Vilken falskspelare. Det kallas taqqiyya, en doktrin som tillåter muslimer att ljuga för att främja islams maktövertagande.

http://aranews.net/2016/09/dozens-syrian-soldiers-killed-coalition-strikes-near-deir-ez-zor/

http://www.friatider.se/usa-bombar-syriska-regeringen

Argus sa...

Det har aldrig någonsin varit så lätt att hitta information som idag, problemet är att värdera den. Samtidigt har det aldrig varit så många som inte tillgodogör sig informationen då deras ostrukturerade känslor får styra. Tyvärr fler kvinnor än män men också unga pojkar har blivit feminiserade. Här har vi i första fallet inbyggda, nedärvda egenskaper sedan tiotusentals år som gör sig gällande medan i det andra fallet det beror på årtionden av indoktrinering. När jag talar om nedärvda är det från tillvaron före civilisationen då homo sapiens levde ett jägar/samlar-liv på slätterna som fortfarande gör sig påminda. Män har i genomsnitt bättre spatial förmåga genom den dåtida jakten och kvinnor bättre social förmåga då det gällde att få lägret att fungera.

I backspegeln börjar det senaste decenniets utveckling bli begriplig. Allt från utnämningen av Obama genom den så kallade arabiska våren och statskuppen i Ukraina till isoleringen av Ryssland. Sedan har inte allt gått globalisternas väg. Rysslands närmande till Kina och Indien hotar oligarkernas planer. Man är helt enkelt ett eller två årtionden försent ute. Man skulle ha passat på medan Jeltsin satt i Kreml nu har man återuppbyggt den konventionella militära förmågan till den grad att NATO skulle gå på pumpen. Kärnvapenmäsdigt är man och har alltid varit överlägsna, man har helt enkelt fler kärnstridsspetsar än resten tillsammans både aktiva och i lager. När det gäller att leverera dem så är Ryssland den enda som regelbundet kan skicka människor ut i rymden.

Anonym sa...

Priset som dagens barn och deras barn kommer att betala kommer att bli skyhögt. Jag är glad att jag har framtiden bakom mig.

Berit sa...

Påven kläcker ur sig mer strunt: “Om vi välkomnar flyktingar hjälper det att hålla oss säkra från terrorism”

http://www.foxnews.com/world/2016/09/17/pope-welcoming-refugees-helps-keeps-us-safe-from-terrorism.html

Knute sa...

Den våldsamma vågen av anlagda bilbränder i Malmö fortsatte under söndagskvällen. Eftersom bränder startat på olika platser ungefär samtidigt är det uppenbart att flera olika personer/grupperingar anlägger bränderna. Polisen tror dock att dåden på ett eller annat sätt är organiserade och samordnade. Enligt lokaltidningen ska vittnen vid ett par tillfällen ha sett unga män springa från platser där bilar börjat brinna. Dock uppges inga signalement på dessa unga män, vare sig i lokaltidningens eller polisens rapportering.

http://avpixlat.info/2016/09/19/brandterrorn-fortsatte-under-natten-mot-mandag/

Knute sa...

Rullstolsbunden blev rånad i sitt hem
Elev på multikultiskola slog lärarinna blodig

https://petterssonsblogg.se/2016/09/20/rullstolsbunden-blev-ranad-i-sitt-hem/
http://www.exponerat.net/elev-pa-multikultiskola-slog-lararinna-blodig/

Knute sa...

Jättemoské byggs i Rinkeby, Sverige. Byggherre är Islamiska förbundet (IFiS), som beskrivs som ”Det Muslimska Brödraskapet i Sverige” och har Omar Mustafa som ordförande. IFiS bjuder med jämna mellanrum in antisemitiska talare som förespråkar judeutrotning och hedersförtryck.

https://petterssonsblogg.se/2016/09/20/jattemoske-byggs-i-rinkeby-sverige/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.