15 september 2016

Theresa May: “Många britter gynnas av sharialagar”


Det har blivit en tradition i den civiliserade världen bland de olika politiska ledarna att visa sin fjäskande tolerans genom att framföra lyckönskningar till sina respektive muslimska samfund vid deras  festivaler.
Dessa tal  inkluderar oförtjänt, sentimentalt smicker om islams bidrag till samhället och de målar alltid upp en bild av fredlig tolerans och samexistens som strider mot verkligheten.
Brittiska premiärministern Theresa May, såg sitt tillfälle under  Eid al Adha-firandet genom att leverera ett tal vars innehåll var så sjukt och framfördes med sådant kryperi att det var pinsamt att lyssna till.
Här är det, om ni tror ni står ut.

    På grund av politisk korrekthet och hot är vanliga britter försiktiga med att öppet uttrycka sina åsikter om islamiseringen, men det är uppenbart att premiärministern inte talar för majoriteten och att det brittiska folket inte delar hennes känslor.
Amerikaner, kanadensare och australier utsätts för samma destruktiva och blodiga konsekvenser från den muslimska globala agendan, så president Obama, premiärminister Trudeau och premiärminister Turnbull måste också framföra sina svansviftande Eid-gratulationer.

    Sanningen är att majoriteten av muslimer hatar och föraktar västerländsk demokrati, kultur, praxis och levnadssätt och föredrar att leva under sina barbariska sharialagar.

De frågor som det brittiska folket inklusive Fru May borde ställa till det muslimska samfundet är dessa; Om du hatar deras kultur, lagar och levnadssätt varför väljer du att migrera till Storbritannien?
Till dem som är födda i Storbritannien men hatar kultur och livsstilen:  Varför stannar ni? Varför emigrerar ni inte till ett land som delar er religion, kultur och seder? 
Samma frågor gäller i Amerika, Kanada och Australien också.

Det faktum att Mrs. May valde att att ge sitt Eid-hyllningstal på den femtonde årsdagen av september-11 attacken i New York - där muslimer mördade nästan tre tusen oskyldiga amerikaner i Allahs namn, - visar utom allt tvivel att hon har åtagit sig att islamisera Västvärlden på samma sätt som Obama, Trudeau och Turnbull,  enligt instruktioner från deras  FN-ledare.


3 Kommentarer:

Knute sa...

Vi befinner oss i Krigets Hus (Dar al-Harb)

Européerna är helt otroligt fascinerade av att vilja "debattera". Det är alfa och omega - men utan resultat.

Är vi i krig med islam? Vilken dum fråga. Islam bekrigar i varje fall oss, och de slutar inte för att vi fjäskar och låtsas att vi inte ser den handske som de har kastat framför våra fötter. Om vi tar upp den så har vi i alla fall en liten chans.

Vad vi hade vi förväntat oss? En gammaldags krigsförklaring? Och uppställda falanger på båda sidor om en gräns?

När området Krigets Hus (Dar al-Harb) blir helt underkuvat under islam, och alla icke-muslimer som bor där tolereras som dhimmis som bidrar ekonomiskt genom skatt till den islamiska regeringen, så ändras namnet till Fredens Hus (Dar al-Islam).

http://spydet.blogspot.se/2016/09/europerne-er-helt-utroligt-fascinerede_15.html

Anonym sa...

Emigrera...?
Snaphanen.dk visar bilder från Köpenhamn förra veckan, när det var 25-28º. Stiligt!
- Och bara danskar där...! Inte några från... ja, du vet...
http://snaphanen.dk/2016/09/16/droemmedage/

Det märker andra också. Metropolismag.com (NY) listar The Best Cities To Live In.
No 1 - Copenhagen !
(No 3 - Helsinki... No 7 - Oslo... !)
http://www.metropolismag.com/September-2016/The-Best-Cities-to-Live-In/
/ SD

elina sa...

Då vet vi vart hon står.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.