08 september 2016

Vilken massa strunt


En dag kanske USA kommer att ha en president som inte tar varje tillfälle att antingen be om ursäkt för att Amerika existerar eller uttrycker sig nedsättande om amerikaner i allmänhet, när han är på utlandsbesök.
Vi har fått utstå åtta år nu av president Barack Obama som gör det så  gott som varje gång han är på resa.
Den här gången var Obama i Luang Prabang, Laos, där han ljög inför en grupp unga asiater på Souphanouvong universitet och sade att när amerikaner är ekonomiskt stressade, tenderar de att “attackera andra som inte ser ut som de" för att klara av sin stress.

 Enligt Breitbart:  Efter att Obama framhållit de positiva aspekterna av USA: s mångkulturella samhälle, som våra olika maträtter, musik och idrottare för varje olympisk sport, påstod han att en vacklande ekonomi genererar och förvärrar vit rasism gentemot minoriteter:

"Det blir ett speciellt  problem när ekonomin inte går bra och folk känner sig stressade. Vanligtvis när folk känner sig stressade, vänder de sig mot andra som inte ser ut som dem.
"När saker plötsligt  blir svårare börjar folk säga, Ah, vet du vad,  detta är kinesernas fel" eller "Detta beror på judar" eller "Detta är Houthis fel", eller vad som helst ."

Struntprat!  Varför kan inte denna avskyvärda, anti-amerikanska rasist stanna på golfbanan?

1 Kommentarer:

Anonym sa...

För socialister i Sverige är Obama högsta kultur, så det så!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.