22 september 2016

Ytterligare ett socialisthelvete

Marxister/Socialister varnar alltid för att utan ett stort statlig inflytande går samhällen över styr.
Men vi har sett om och om och om igen att det inte är sant. I själva verket är det så att där regeringen har en lätt hand och rättssäkerheten upprätthålls, resulterar det typiskt i välstånd.

Om och om igen se vi att i länder där Marxist/Socialismens inflytande ökar förvandlas de med tiden till ett rent helvete.  Sovjetunionen , maoistiska Kina, Kambodja under Kamer Rouge, Nordkorea, Kuba, och nu Venezuela.

I Venezuela är det nu så illa ställt att nyfödda placeras i pappkartonger.
Vi får ofta höra, “Om inte Staten tar han om de sina kommer barnen att få lida”.
Här är vad som händer när Stora Staten tar hand om alla och kväver den privata sektorn:


Fördelen är att det effektiviserar begravningar, eftersom barnadödligheten har ökat 100-falt under de senaste 4 åren på venezuelanska allmänna sjukhus, och man har inte råd med kistor utan begraver sina döda i pappkartonger .

Enligt Pharmaceutical Federation, har landet en nästan total brist på läkemedel och mer än 20 procent av den medicinska personalen i landet har emigrerat under de senaste fyra åren på grund av krisen inom branschen och på grund av låga löner.

Problemet med socialism är att det tar slut på andra människors tvättkorgar. 


2 Kommentarer:

Anonym sa...

När journalisten Kjell Albin Abrahamsson, som arbetat många år i Sovjetunionen och Polen, fick frågan av SVT vad han först kom att tänka på när han tänkte tillbaka på sina år i dessa länder, svarade han: "Det fanns inget toalettpapper. Fast å andra sidan fanns det ingen mat heller, så det gjorde inte så mycket."

Och tänk, vi har en ung generation i Sverige idag, där alldeles för många verkar vilja försöka återskapa det socialistiska helvetet ...

Evot sa...

"Problemet med socialism är att det tar slut på andra människors tvättkorgar."

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.