18 oktober 2016

Betala för att skapa kaos


Videon nedan ger en förklaring till de utbrott av våld som förekommit vid Donald Trumps kampanjmöten. De har iscensatt och betalas av Hillary Clintons kampanj.

De traditionella media, bortsett från Fox News, blundar för denna nya skandal.  En förklaring till det är att reportrar överväldigande stöder Hillary Clinton.  När det gäller donationer till  Clintons och Trumps kampanjer gynnar de Clinton med en faktor 27 till 1. De har gett mer än $ 382.000 till Clintons kampanj jämfört med bara $ 14.000 till Trumps kampanj, enligt Center for Public Integrity.

Project Veritas Action (videon nedan) avslöjar att tanken var att koka ihop bevis för att Trumps supportrar var galna, oinformerade ligister och på så sätt misskreditera Trump.
 Många vänsteranhängare kallar honom fascist eller nazist och genom att skapa situationer där hans anhängare är våldsamma fick man så att säga “ kött på benen”. Det är vad Vänstern gör - de skapar en stor lögn.
De ljuger och snedvrider händelser för att stödja sin egen världsbild. Det är anledningen till att vi gång på gång fick höra att Tea Party rörelsen var våldsam och farlig, medan medlemmarna av Black Lives Matter and Occupy Wall Street är fridsamma och snälla.  Av samma anledningen blir vi också itutade att Republicans är giriga, hjärtlösa och rasistiska, medan Democrats är osjälviska, deltagande och färgblinda .

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.