29 oktober 2016

De värsta 100 breven

Inte underligt att de hatar Julian Assange och gav Sverige order att lämna över honom.
Drudge Report har mailen här.

Här är ett foto av Huma Abedin och Hillary när de fick veta vad som var på gång.

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
min inställning till Julian Assange var från början negativ eftersom han med tidiga Wiki-Leaks avslöjanden för några år sedan riskerade amerikanska soldaters liv. Idag har jag en helt annan inställning. Detta måste vara det absolut bästa som hänt - att makteliten inte längre kan spela sitt dubbelspel.
Så här sade Jesus: "det som viskats bakom lykta dörrar kommer en gång att skrikas ut från alla torg", dvs. ärlighet varar längst. Det är detta vi nu ser här:
Flera avslöjanden: Glenn Beck hade en fin avslöjande serie om George Soros på totalt nästan två timmar: https://www.youtube.com/watch?v=ATgLwSCrjUk
Denne man skulle ha spärrats in i fängelse för 30 år sedan. Man får hoppas att Donald Trump - om han vinner - sätter FBI att utreda alla George Soros brott mot mänskligheten och placerar honom i fängelse. Där hör han hemma.
/SB

Berit sa...

SB, som jag ser det var informationen redan ute i Irak, vad gäller det som amerikanska soldater gjorde. Det var bara inte känt i resten av världen.
Wiki-Leaks “stjäl “ inte informationen men offentliggör det som andra har stulit.

Knute sa...

Jag vet inte riktigt hur det gick till, men några kommentarer försvann. Bland annat en kommentar där signaturen SB önskade att Lars Berns och Peter Krabbes bloggar skulle finnas med i länklistan, vilket härmed är utfört.

elina sa...

Jag antar att ni kollar Steve Kelley. Så träffande om valet. Ibland måste man få skratta.
https://www.creators.com/author/steve-kelley

Anonym sa...

Knute,
det var egentligen inte så mycket att dessa bloggar inte fanns med i länklistan som att jag var rädd att ni inte upptäckt dessa bloggar. Jag tycker de (speciellt Peter Krabbes) bloggarna är de överlägset bästa om världslägets utveckling på svenska. Och att jag hoppas att ni tar er tid att titta på dessa.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.