06 oktober 2016

Folkomröstningar är inte Junckers likör

 

EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker godkänner inte folkomröstningen i Ungern. 98% av rösterna sade nej till Bryssels planer om tvångsplacering av "flyktingar" i landet. Valdeltagandet var 43%. Premiärminister Viktor Orban respekterar den ungerska folkviljan: "Ungern kan vinna striden i Bryssel och vi kommer att fortsätta försvara vårt land, vår kultur och vår ekonomi."

Den svenske migrationsministern Morgan Johansson är helt på linje med Juncker och vill skicka asylsökare från Sverige till Ungern. Men faktum är att innan asylsökarna passerade Ungern på sin väg till Sverige kom de först till EU-landet Grekland. Törs eurokraterna kräva att de ska utvisas dit? Där är ju överfullt. Nej, de har utsett Ungern till syndabock för sina felslagna planer om ett multikulturellt stalinistiskt korrekt Europa. Att Ungern skrivit in i sin konstitution att det är ett kristet land gillas inte av EU, ingen ska undgå islams invasion.

EU-kommissarier och svenska ministrar är föraktliga figurer som försöker skicka lycksökarna till länder som inte vill ha dem. Ungern är en storartad demokrati men i Sverige har folket aldrig tillfrågats, och nu är det väl för sent, Sveriges television har hjärntvättat oss grundligt att öppna våra hjärtan för invasionen av vältränade män i militär ålder. Våra politiker är inte vuxna sin uppgift.

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Får jag tipsa om artikeln "Om språket som medel i den psykologiska krigföringen" på bloggen "Invandring och mörkläggning".
- Man säger t.ex.: "Ord som ”nationalist” eller ”fosterlandsvän” har steg för steg kommit att bli synonymt eller associerat med ordet ”fascist”."
- Om man är gymnasist idag – är det inte knepigt att få en någorlunda realistisk världsbild? Att som murvlarna ha Profetens anhängare som ideal – blir inte det rätt lustigt, till slut? Frågar jag, som är kristen.
https://morklaggning.wordpress.com/2016/10/04/om-spraket-som-medel-i-den-psykologiska-krigforingen/
/ SD

Anonym sa...

Vid senaste valet till EU-parlamentet (2014) var valdeltagandet 42,61%.

Tur att man inte hade en 50%-regel för godkännande av valet.

Anonym sa...

Hur stort var valdeltagandet vid det senaste EU valet till det så kallade "Parlamentet".

Knute sa...

Något ironiskt blev Ungern förra året måltavla för kritik när landet respekterade EU:s regler i enlighet med Schengen-samarbetet, samtidigt som andra beslöt att nonchalera dem. Länderna längs Balkanrutten blev de första som fick uppleva migrationskrisens baksida, medan Österrike, Tyskland och Sverige förblev naiva under en längre tid.

Fallet Ungern skapade stor misstro bland många européer, som frågade sig varför de europeiska institutionerna och västeuropeiska regeringar häftigt kritiserade Ungern för att landet följde reglerna, medan de som bryter mot dem är oförmögna att göra någonting för att hantera krisen och migrantströmmen fortsätter.

https://nyatider.nu/ungerska-utrikesredaktoren-mariann-ory-varfor-vi-skyddar-var-grans/

Knute sa...

"Möbler" åt muslimska invandrare visade sig vara 52 ton vapen och ammunition.

https://danmark.wordpress.com/2016/10/08/graeske-toldere-har-fundet-i-14-conex-beholdere-med-52-tons-vaaben-og-ammunition-der-blev-forklaedt-som-moebler-for-muslimske-indvandrere/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.