18 oktober 2016

Fullständigt genomruttet

Vilket egentligen inte är någon överraskning precis, så här går det till.

Journalisten James O'Keefe,  har släppt del 1 av sin  rapport “Rigging the Election”(Manipulera valet),  vilken belyser mycket allvarlig brottslig verksamhet som involverar Clinton-kampanjen och Democratic National Committee. (DNC)

Ljudet är inte det bästa men det är två personer som intervjuas, Scott Oval och Bob Creamer och de organiserar protester vid Trump-rallyn på uppdrag av Clintonkampanjen och DNC.Delvis översättning; (har snyggat till det något eftersom jag inte kan svenska ord för alla svordomar)

“Det spelar ingen roll vad jävla juridiska och etiska människor säger, vi måste vinna den här skiten.
Vad jag kallar det är “konflikt engagemang”. Delaktighet i konflikter under Trump rallyn. Vi har psykiskt sjuka människor som vi betalar för att starta skit, helt klart.  Vi drar nytta av de psykiskt sjuka för att avancera  politiska mål. Om du är där och du protesterar och du gör dessa saker, kommer du att bli attackerad under ett Trumprally. Det är vad vi vill ha. Anstifta och hoppas på våld.”

“Hela poängen med det, är att vi vet att Trump-folket kommer att explodera; hans säkerhetsteam kommer att bli knäppa, och hans anhängare kommer att tappa koncepten. "

"Vi har kontrakt direkt med både DNC och kampanjen. Jag svarar till chefen för speciella evenemang för DNC och chefen för särskilda politiska evenemang för kampanjen. "

“Var änTrump och Pence kommer att vara har vi evenemang, och vi har team över hela landet för det.
Det som vi måste se till är att det finns en vägg mellan själva kampanjen och den faktiska DNC och vad vi gör. Det finns en vägg där.  Så de kan neka och säga att de inte visste något om det. 
Det finns ett manus för engagemang.  Ibland hugger galningarna och ibland hugger de inte. "

"De startar konfrontationer när de står i kö. De börjar inte konfrontationer under mötet. Eftersom när de är inne på mötet, är de under uppsikt av Secret Service.  När de är utanför och står i kö, kommer media att täcka det, oavsett var det händer. Nyckeln är att initiera konflikt genom att ha ledande samtal med människor som är naturligt psykotiska. "

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
detta visste man ju. Allting handlar om fusk när det gäller Bill och Hillary Clinton. Men var har du hittat denna video? Har den visats på FoxNews?
/SB

Berit sa...

SB, jag tvivlar på att den visas på någon av de stor TV kanalerna. Videon är gjord av Project Veritas Action, och jag fick tips om den via en kompis.
Den finns på youtube.
James O’Keefe är känd för många “dolda kameran” videos där han avslöjar rutten, kriminell politik

Berit sa...

Jag hade fel SB, fd. House Speaker Newt Gingrich (R-Ga.) intervjuades i går av Sean Hannity på Fox News Channel och han sade: “Detta är hundra gånger större än Watergate.”

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.