30 oktober 2016

Kommer Hillary att arresteras?


Comey stod inför ett uppror som var omöjligt för någon att kontrollera. Upproriska ledande FBI-agenter har tillräckligt med lort för att placera Obama, Comey, Hillary och andra i fängelse.
 De avskyr också idén att tvingas ha att göra med Clinton i framtiden, eftersom de vet att de kommer att forceras att skyla över och mörklägga händelser som ger FBI ännu mer dåligt rykte.

De presenterade Comey och Obama med ett val ... "ge oss Hillarys huvud på ett fat och vi kommer att vara tysta om Obamas delaktighet i federala brott [en Nixon-typ av benådning genom att låta bli att följa upp] och vi kommer att göra det möjligt för Comey att tyst och lugnt ersättas av en person vi kommer att utse i en inkommande Trump administration."
 “Annars kommer vi att offentliggöra allt

 Comey kunde ha hållit tyst tills efter valet, oavsett vad de hittade på Weiner bärbara dator, eftersom de redan har sett alla e-postmeddelanden, inklusive de borttagna. Det faktum att Comey vidtar denna åtgärd visar att han tvingas och att han [och Obama] har accepterat villkoren som erbjuds av upprorsmakarna i utbyte mot att rädda ansiktet.

 Detta sammanfaller också med att Assange säger att hans nästa omgång brev [FBI känner till innehållet i alla Podestas e-postmeddelanden] kommer att resultera i arrestering av Hillary.
FBI kan inte rida ut ytterligare en PR-storm som avslöjar att de är delaktiga i en mörkläggning. De måste också vara föregripande och använda Hillarys arrest/ åtal / påtvingade tillbakadragande från tävlingen, som en åskledare för att lugna en rasande allmänhet, genom att ge dem “något att tugga på”.
 Ingen gillar Hillary och ingen tror att Pentagon kommer att sitta tyst och stilla medan en av deras fyrstjärniga generaler får ta skulden för något som är mycket mindre än vad Hillary gjort. De är på samma linje som de som protesterar inom FBI.
 Comey och Obama är tvingade. Hillary är borta ur leken och hamnar i fängelse. Vi vet att detta är sant inom några dagar, när sheriffen sätter handklovar på Hillary. Weiners bärbara dator är bara en täckmantel.

Graham Dugas i översättning

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Eller så ser vissa högt uppsatta att demokraterna är på väg att förlora WH och offrar HRC innan Nov 8...

"Zero" annonserar därefter att valet skjuts upp X antal månader för att en ny kandidat genom massivt ekonomiskt stöd kan besegra Trump...

"Zero" ger under denna tiden HRC en pardon från allt djävulstyg hon har ställt till med...

Om demokraterna då vinner WH kommer den nya presidenten ge en pardon till alla de djupt insyltade som "Zero" själv, Huma, Comey, Lynch m.fl...

Det amerikanska folket och rättvisan "screwed" igen...
Hoppas att detta scenario inte kommer att ske...

Hoppas istället att Comey med uppmaning från hederliga FBI agenter verkligen kommer att sänka HRC efter valet oavsett om hon vinner eller förlorar...

MVH
KurtanAnonym sa...

Så här tror jag:
Om Trump vinner (vilket jag tror att han gör trots gigantiskt valfusk), så kommer Hillary att åtalas. Och då kommer man att gå tillbaka och fråga sig varför James Comey inte såg till att hon blev åtalad trots fängelsedomar för kanske 60-70 fall av kriminellt beteende, enligt Newt Gingrich beräkning. I så fall är James Comeys karriär och anseende ödelagt. Han vill alltså rädda sitt anseende genom att återuppta utredningen innan valet, men behöver fortfarande inte komma fram till någon slutsats.
Om Hillary däremot vinner, kan han säga att han inte fann något speciellt åtalbart och åter lägga ner utredningen.
Han har alltså på detta sätt fortfarande två möjligheter att hålla uppe sitt anseende.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.