27 oktober 2016

Kommer valet att stjälas?


I går skrev jag om valmaskiner och fusk och här är en video som visar hur enkelt det är att manipulera och stjäla ett val med hjälp av maskiner.

Förhandsröstningen har redan börjat i många stater, och ett antal väljare i Texas rapporterar att maskinerna ändrade deras röster från Donald Trump till Hillary Clinton.
Det märkliga är att ingen av de andra namnen byttes ut när dessa personer röstade rakt igenom Republican. Det är ju inte bara val för president som äger rum den åttonde utan också för en mängd andra lokala positioner.

Om Hillary Clinton förklaras som vinnaren av delstaten Texas på valnatten, bör en fullständig undersökning av maskinerna  genomföras, eftersom det inte finns någon möjlighet att Donald Trump skulle förlora den staten. Det kommer att bli ett stort miraklet i US politisk historia om Donald Trump vinner detta val, men utan delstaten Texas har han noll chans att vinna. Så de som bor i Texas måste hålla ögonen öppna och rapportera allt ovanligt de ser eller hör när de går in för att rösta.

De flesta amerikaner kommer kanske inte ihåg, men exakt samma sak hände under det förra presidentvalet. Delstaten Ohio ansågs vara nyckeln för Mitt Romneys chanser att vinna i 2012 och ända fram till valdagen trodde Romney-kampanjen faktiskt att de skulle vinna staten.
Oturligt nog för Romney hände något underligt med röstmaskinerna.  Ohio-väljare rapporterade att deras röst bytte från Mitt Romney till Barack Obama tre gånger …i 16 valdistrikt fick Romney inte en enda röst ….och i mer än 100 distrikt vann Obama med 99%. Hur är det möjligt? Om det händer i ett distrikt kanske men inte i över 100.

Flera personer har skrivit om hur maskinerna ändrade deras röster i valet som äger rum nu.
Här...Här..Här..Här

Det amerikanska folket bör tillåtas att göra ett fritt och rättvist val, och alla som försöker att ändra det begår ett brott mot oss alla.

Låt oss hålla ett öga på delstaten Texas!  Om Hillary vinner där vet vi att något har gått fruktansvärt , fruktansvärt fel.5 Kommentarer:

Anonym sa...

Varfor skulle det "kravas ett mirakel" for att Trump skulle vinna? All intenetaktivitet pekar pa att han ar ojamforbart storst, och hans rally far mer an 100 ggr fler deltagare an Hillarys/Democrats rallies. Och pollsen ar riggade till Hillarys fordel. Tycker det verkar sjalvklart att Trump vinner om de ej skulle manipulera valet.

Berit sa...

De stal uppenbarligen valet från Romney och starka krafter är igång mot Trump. Ett "mirakel" är att om Trump vinner visar det att amerikanen äntligen vaknat och visar sitt förakt för etablerade politiker. Trump är ett "mittenfinger"

Anonym sa...

Undrar var är FBI vad gäller t.ex valfusket...

Den kalla sanningen är att ledningen för FBI, DOJ m.fl är köpta av Clinton maffian...

Men är övertygad om att det amerikanska folket har vaknat upp trots propagandan pga att de ser verkligheten som den är och kommer att rösta på Trump i så stor omfattning att några tiotals miljoner fuskröster på Clinton inte spelar någon roll...

Build a Wall!

MVH
Balder


Berit sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Berit sa...

Balder, här kan man se var FBI står vad gäller Clintons.
Domare Andrew Napolitano

https://www.lewrockwell.com/2016/10/andrew-p-napolitano/fbi-regimes-secret-police/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.