27 oktober 2016

Kors i taket, jag håller med Michael Moore

Det här låter så bra att jag tror inte det är sant -  Michael Moore brukar inte vara vettig - och han hatar Republicans."Vare sig Trump menar det eller inte är ganska irrelevant, eftersom det han säger är anledningen till att varje “nedslagen, värdelös, bortglöm arbetare” - som brukade vara en del av vad som kallades medelklassen -  älskar Trump", sade Moore. Trump är den "mänskliga molotov cocktail som de har väntat på - den mänskliga handgranat som de lagligen kan kasta in i systemet som stal deras liv från dem ... Trumps val kommer att bli det största f ** k i mänsklighetens historia, och det kommer att kännas bra. "

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Vågar Du skriva om detta?
Hacking Democracy - The Hack
https://www.youtube.com/watch?v=t75xvZ3osFg

Anonym sa...

Berit,
denna video med Michael Moore om Trump har redan setts 13 miljoner gånger. Men han verkar ha blivit så rädd för sitt uttalande att han tagit tillbaka det hos Megan Kelly häromkvällen. Numera heter det att alla känner sig glada när de röstat på Trump men att de redan första dagen efter att de röstat på honom insett att de gjort fel och ångrar sig.
/SB

Berit sa...

Se,det var som jag trodde. MM är inte vettig.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.