19 oktober 2016

Man kan inte ens hitta på något som detta


I går morse fick invånare i Lawrenceville strax utanför Atlanta ett utmärkt bevis för vad Clinton och hennes kampanj består av.  En av deras bussar “Framåt Tillsammans”  var tydligen så full av skit (ursäkta språket) i morse att den gjorde uppehåll i staden och dumpade avloppstankens innehåll på gatan i ett stormavlopp.
Vittnen klagade över "dålig lukt" och tog också bilder på händelsen.  Det var så illa att en HAZMAT- enhet kallades in.
(HAZMAT är de som tar hand om giftigt avfall)

Enligt CBS46 kallades polisen in och man fann "toalettpapper överallt ." Lawrenceville PD undersöker platsen liksom statens EPA-avdelningen.Democrats har dumpat skit på oss i många år och den här gången togs de på bar gärning.
DNC bad om ursäkt och sade att de var "omedvetna om eventuella brott":


Det var ett misstag och vi ber Lawrence kommun om ursäkt för eventuella skador som vi kan ha orsakat. Vi var omedvetna om eventuella överträdelser och har redan vidtagit korrigerande åtgärder med bussbolaget för att förhindra att detta händer igen," sade en talesman .”

Dumpning av skit i en avloppsbrunn på gatan är inte ett misstag. Det är en avsiktlig brottslig handling att inte köra till en godkänd tömningsstation.

Eftersom vi alla vet vad Hillary är full av, är jag är säker på att de måste tömma tanken mycket ofta.

3 Kommentarer:

Argus sa...

Misstaget var att bli påkommen?

Dessutom ingenting om att ta ansvar.

Berit sa...

Ansvar? När tar Dems. ansvar?

Se bara på USA:s tio farligaste städer - enl. federal brottsstatistik - de har ett mycket tydligt gemensamt drag: Alla leds politiskt av demokratiska borgmästare och har haft Dem.styre under många år:
Detroit, Oakland, Memphis, ST. Louis, Cleveland, Baltimore, Milwaukee, Birmingham, Newark, Kansas City.

Tar de ansvar för det?

Anonym sa...

Städer i Sverige som får mest utjämningsbidrag är alla sossestyrda: Malmö, Göteborg, Norrköping. Hur många moderatstyrda kommun får sånt bidrag?
Vänstern kan inte stå på egna ben, så är det bara.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.