09 oktober 2016

Oj,oj så hemskt


Vilken tillfällighet -  just som Wikileaks släpper mer bevis mot Hillary “dyker det upp” en 11 år gammal bandinspelning där Donald Trump skryter och gör vulgära uttalanden om kvinnor och hur enkelt de faller för en kändis. Visst, det är osmakligt och låg klass, men inte en osanning, men nu har Trumphatarna fått mer bensin att hälla på brasan.

 Jag utgår ifrån att offentliggörandet av inspelningen var godkänd av Clintonkampanjen men om inte,  är det ändå vad alla tror.
Det öppnar dörren för en proportionerlig Trump-attack. Nu är handskarna kastade.  Ingen fler “mister-nice-guy.”  Ingenting är förbjudet.

Gissningsvis är Bill och Hillary på väg att uppleva de värsta veckorna i sitt liv.
Om det nya slagfält är “makars trohet” har nog Trump bättre odds.
 Jag överser inte eller ursäktar - försöker bara gissa vad som kommer att hända.Hillary säger nu att Trump inte är “värdig som president” och vissa konservativa har anslutit sig också.
Värdighet som president???  Den ribban sänktes för många år sedan.

Var det när JF. Kennedy hade gangsterbrudar i White House?  Eller när han och hans bror roade sig med samma blonda skådespelerska?  Eller när Bill Clinton använde statligt anställda för att att hitta sexpartner åt honom?  Eller när en av hans praktikanter blev hans  ... private server ... i Oval Office?
Ingen ifrågasatte om Ted Kennedy var "presidentvärdig" när han körde av en bro och lät sin passagerare drunkna och försökte övertyga sin kusin att ta på sig skulden.

Trump har inte försökt framstå som en ängel - han har inte hävdat att han är en moralisk auktoritet. Hans uppträdande har visat att han är en som kan ta för sig och sätta andra på plats och det är vad vi behöver för att bekämpa ISIS, ignorera lobbyister och ruska om Congress.

 Inspelningen är bara en bekräftelse på vad för sorts person han är och det visste vi redan.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Nigel Farage: Det här inget påveval, det är ett val av en amerikansk president. Amerikanare, ni skall vara tacksamma för att indoktrinerade svenskar inte kan rösta även om den korrupte Obama gärna hade önskat det!

Anonym sa...

A propos Trump: National Review har en intervju (från Breitbart) med en kvinna som säger att Bill Clinton brutalt våldtog henne, 1978. Hon var 35 då, är 73 nu. Hennes ord finns på Youtube (tid 8:37).
http://www.nationalreview.com/corner/440891/watch-juanita-broaddrick-emotionally-describes-brutal-rape-bill-clinton

En lång text om detta kom den 20/1 i år. (1978 var Bill Clinton [f 1946] justitieminister i Arkansas, 1979-81 och 1983-1992 guvernör där.)
- Ni bör väl ha det här i åtanke när Hillary tar i, i fråga om Trump's moral. Trump blir inte bättre - men Bill (och Hillary) Clinton... ja, vad säger man?
http://www.nationalreview.com/article/430081/she-threatened-me-juanita-broaddrick-hillarys-role-covering-bill-clinton
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.