25 oktober 2016

Så många som möjligt


Under Obamas första år deporterade han en del illegala invandrare men den trenden ändrades 2013 när man gjorde stora förändringar.  För varje år därefter minskades antalet utvisningar och 2015 införde Obama nya regler för invandringsmyndigheterna vilket gav  87 procent av den olagliga befolkningen ett visst skydd mot utvisning. Det var en ökning från 74 procent som fick sådant”skydd" under hans tidigare order.
Man har drastiskt skurit ner på antalet deportationer och de “papperslösa” får inte längre order att inställa sig vid domstol så att de kan granskas.

Senatorn Jeff Sessions, R-AL, har rapporterat att nästan en miljon illegala har tagit sig in i landet under detta år.  En miljon på bara ett år - och året är inte ens över ännu!

Antalet asylsökande som vill dra fördela av Obamas omfattande utbud av välfärdsprogram har ökat 900 procent, enligt en färsk rapport från Washington Examiner.

Regeln tidigare var att man ansökte om immigrationstillstånd och väntade i sitt hemland  på besked. Nu låter Obama vem som helst komma in i landet och ansöka här.

Det betyder naturligtvis att om de som får avslag kommer att stanna eftersom de är redan här.
Och varför bry sig när Obama ändå inte utvisar någon?

Obama använde varje ursäkt han kan hitta för att släppa in fler illegala i landet. Även Hurricane Matthew användes som en ursäkt. När  Matthew drog fram längs östkusten erbjöd Obama amnesti för alla som inte kunde komma till sina invandringsförhör.
Så sent som förra månaden sade Obama att nästa år vill han ta in 30 procent fler "flyktingar" än han gjort i år.

"Administrationen mål för verksamhetsåret 2017 är 110.000 flyktingar, upp från 85.000 som var vårt mål 2016 och 70.000 under 2015. ( Washington Times i september). "För bara några veckor sedan, antydde State Department att målet är 100.000 flyktingar nästa år, och det är oklart varför man lagt till 10.000 ."
De illegala är inte inräknade i dessa siffror.


Alla kan se de katastrofala och blodiga konsekvenserna av att öppna gränserna för massinvandring från tredje världen till västerländska demokratier.  Våldtäkt, mord och våldsam brottslig verksamhet som riktas mot laglydiga medborgare i värdnationerna är den synliga delen av katastrofen men den mindre synlig delen borde ge oss lika stor anledning till oro.

Otillräckliga kunskaper,  vägran att integrera samt ständiga krav på att värdnationerna ska ge upp sitt sedan länge etablerade judiska-kristna arv och kulturella sedvänjor för att acceptera främmande och ofta barbariska sådana, har lett till de stora problem vi ser i Värdländerna.

En värld utan gränser med fri rörlighet för personer var som helst och överallt, och den efterföljande nedbrytningen av den västerländska civilisationen, är FN / EU: s uttalade avsikt för den globala politiska eliten och att döma av de åtgärder som de nationella politikerna vidtar är de fast beslutna att se till att det händer.

Eftersom ingen förnuftig människa skulle komma på tanken att utvandra från välmående, utvecklade länder till den fattigare och ociviliserade delen av världen, kommer massinvandring att fortsätta tills värdnationen liknar den som migranterna lämnade.

4 Kommentarer:

elina sa...

Byt bara ut namnen och siffrorna så har du Sverige. Just nu är det lite lugnare med asylsökanden men vi har inte klarat av förra året än och även förrförra årets har inte bostad och kanske hälften av de som kom 15 år sedan saknar arbete. Och inte lyckas vi utvisa de 80 000 som inte ska vara i landet.
Här har de illegala rätt till sjukvård/tandläkare som inte kan anstå, skola för barnen, även socialbidrag delas ut.

Berit sa...

“Öppna gränser är en del av strategin att skapa ett världsomspännande system för finansiell kontroll i privata händer, så att de kan dominera det politiska systemet i varje land och ekonomin i världen som helhet.
Världens centralbanker ska i samförstånd kontrollera detta system genom hemliga avtal, möten och konferenser.
På toppen av pyramiden står Bank for International Settlements i Basel, Schweiz; en privat bank som ägs och kontrolleras av världens centralbanker, som var och en i sig är privata företag.
Varje centralbank försöker dominera sin regering genom sin förmåga att styra statslån, för att manipulera utländska börser, för att påverka den ekonomiska aktiviteten i landet och att påverka samarbetsvilliga politiker genom ekonomiska belöningar i näringslivet. "- (Carroll Quigley, Tragedy and Hope, fd. rådgivare till Bill Clinton och numera medlem av the Council on Foreign Relations)

Anonym sa...

Berit,
intressant citat av Carroll Quigley från Tragedy and Hope. Han var Bill Clintons universitetslärare i historia och mycket klarsynt efter att under 2 år ha fått specialstudera originaldokumenten från den hemliga maktgruppen "behind the scenes" (för att kunna skriva dess historia ). Men han är död och inte "numera medlem av the Council on Foreign Relations". Jag tror han dog 1971 och jag vill absolut inte utesluta att han mördades även om han förment dog en "naturlig död".
Det han avslöjade om den hemliga maktgruppens inblandning i de båda världskrigen och annat hemskt kunde de säkert inte förlåta.
Senast igår kom det upp på YouTube hur WikiLeaks Director och Julian Assanges mentor journalisten Gavin McFadyen plötsligt dött efter en tids illamående av okänd anledning:
https://www.youtube.com/watch?v=nCAw4MAL3JA
Plötsligt illamående ? Arsenik förgiftning är då min första tanke i sådana här sammanhang. Det utreds sälla och doktorerna står frågande och kliar sig i huvudet angående dödsorsaken - som förefaller "naturlig" men okänd.
Är detta så långsökt? De kommer inte åt Assange just nu, så varför inte knäppa hans mentor och samtidigt skicka en signal till Assange om vad som väntar honom när han kommer ut från ambassaden - sig själv till straff och androm till varnagel.
/SB

Berit sa...

Du har helt rätt SB, jag hittade citatet i en gammal artikel vilket visar att planerna för "den nya världsordningen" är ganska gamla.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.