20 oktober 2016

SD’s karameller


Vår läsare SD är helt suverän på att hitta intressanta artiklar, här är ett smakprov:

Obama var i Las Vegas på debatten. Och han hejade på Trump! "Trump kan göra Amerika stort igen!", sade han.
- Malik Obama, alltså. Barack's halvbror från Kenya. 58 år. Ofta i USA som ekonom.
--------------
EU lovar nu att betala flykting-länderna om de tar tillbaka sitt folk.
- "Vi måste hitta sätt att få slut på den illegala migrationen", sade Angela Merkel. (Det är nyval i Tyskland nästa år...)
- Hittills har läget i EU varit i princip som i USA: De "illegala" stannar kvar, och hittar (lågbetalda) jobb ändå.
- Om ursprungs-länderna hädanefter inte tar tillbaka sitt folk, får det konsekvenser för den "u-hjälp" som hittills kommit från EU, hotar man i Bryssel.
Afghanistan ska få "$1.5 billion" (15 miljarder kr) om året (fram till 2020), har man lovat.
- Samma dag (av en händelse...) lovade man att ta emot alla "flyktingar" som deporterats från EU. (Det kan handla om 80.000 sådana.)
-------------------
DN Kultur idag 20/10: "Falsk bild av Sverige allt vanligare". Först om vad Fox News säger! Utrikesdepartementet ger sedan fler exempel.
- "Högerrörelsen i USA" (Breitbart osv.) har varje vecka något om "våldtäkter och massinvandring" här, läser vi.
- Som icke-prenumerant kan du inte läsa artikeln på nätet. Men du kan gå till stadsbiblioteket!
- (DN har fått det knepigare med ekonomin, eller hur? Hur går det med försäljningen i Rinkeby? Eller Fittja...?)
-------------------
Jag hämtar mina nyheter från Google News i första hand, och sedan petterssonsblogg.se o.s.v.
Och t.ex. www.breitbart.com -- DN? Njaä. Läser inte. Tittar på rubrikerna...

Men DN tycker att det är jättefint att vi t.ex. tog emot inemot 150.000 muslimer förra året. Det vet ju dom att religion bara är dumheter; vänta några år så har det där gått över.
- Så DN-svaret på din fråga är förstås att Breitbart (och Daily Mail och...) har alldeles fel! Deras "bild" av Sverige är falsk! "Invandrarna blir en stor tillgång för oss. Oss på DN... Vänta bara tills vi säljer för fullt i Rinkeby med!"
------------------
Jättefromme ISIS-ledaren Abu Bakr al-Baghdadi (i Mosul) utsattes för ett kupp-försök i söndags! Från sin egen Islamiska Polis, ledd av Abu Othman! Dom anföll fyra ISIS-baser i Mosul!
- Strax före kuppen for polis-bilar runt i Mosul, och sade i högtalare att Baghdadi's tid i Mosul nu var slut, och att han dragit sig undan till Raqqa i Syrien.
- Men Baghdadi tog hem spelet. "Ledaren för ISIS Islamiska Polis dödades, tillsammans med sina medhjälpare. Och ISIS lät döda massor av dom som deltagit i kupp-försöket", sade Al Sumaria TV.
- Iraqi News (Bahrain)
------------------
Göteborgs-Postens ledare idag (Mathias Bred) säger att vi inte ska ta emot ISIS-återvändare som om de lämnat islamismen, och nu behöver vårt stöd.
- Nej, islamister som rest tillbaka till Sverige men har kvar sina värderingar, bör behandlas annorlunda.
- Jag: De borde väl kunna hitta något islamistiskt land som vill ta hand om dem?
- GP: "IS kan bara jämföras med SS". Läs gärna!

4 Kommentarer:

Argus sa...

När jag vill veta vad vänsterliberal media skriver läser jag omni.se. Sex rader brukar räcka för att belysa det idiotiska.

Skillnaden mella SS och IS är att SS var i grunden civiliserade människor som gjorde ociviliserade saker. I IS är det ociviliserade människor som gör ociviliserade saker. Beviset för detta finns i att i västvärlden var bara illdåden sanktionerade i Nazityskland medan det som IS håller på med går att finna exempel på i Koranen.

Anonym sa...

Festligt: Nu har ISIS "lyckats bränna en shiitisk församling i Malmö i det kristna Sverige", säger deras tidning al-Naba. "Branden förstörde stora delar av lokalen."
- Visst vore det väl kul om vi fick se fler pigga attacker mellan olika muslimer här! T.ex. Rosengård skulle bli mycket mer spännande att bo i då!
http://www.gp.se/nyheter/sverige/terrorforskare-kan-vara-utf%C3%B6rt-av-n%C3%A5gon-som-har-direktkontakt-med-is-1.3888375
/ SD

PS. En gammal stöt som jag har tid att söka på nätet! En gång i tiden var jag kortvågslyssnare. Lärde mig att det finns saker som aldrig kommer i bladen här.

Anonym sa...

DN Kultur-Nöje tar i igen: "Svenska hatsajter bidrar till svart bild av Sverige", idag 21/10, samma skribent (som igår). Ni känner nog till dem - Avpixlat! Dispatch International! Expo...nejvisstnej...
http://www.dn.se/kultur-noje/svenska-hatsajter-bidrar-till-svart-bild-av-sverige/

Och nedanför: "De utländska lögnerna om Sverige ges understöd av svenska 'sanningssägare'". Men det är en historisk utläggning, om 'Hon dansade en sommar' t.ex. Ja, vare sig det sades i 'Ryssland' eller USA – det var ändå "en livsfarlig trollcirkel" av "utländska lögner".
http://www.dn.se/kultur-noje/bjorn-wiman-utlandska-logner-far-stod-av-svenska-sanningssagare/
/ SD

Anonym sa...

Fox News (USA) har en liten rapport från Malmö (tid 1:52). (Upplagd privat.)
- "Only 2 out of 1000 school students in Sweden are white , rest are Muslim immigrants", står det. Nå, inte i hela Malmö, men i vissa distrikt, eller hur.
https://youtu.be/CuHg8jBKUbA
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.