28 oktober 2016

Skäms om du härstammar från Vikingar

Varje vecka läser vi om hur universiteten skapar nya förbud och "säkra platser” för att skona våra upprörda,  hyperkänsliga ungdomar.  Vid universitetet i Oxford meddelas juridikstuderande i förväg om man tror att innehållet i en föreläsning kan göra dem upprörda.  Man kräver också att en staty av Cecil Rhodes tas bort.
 I Cambridge inställde man en avslutningsfest därför att den skulle ha ett tema som var afrika-inspirerat och det skulle kunna förnärma någon.  Det hela har fullständigt spårat ur.
 "Vad är fel med dessa ungdomar”, frågar vi oss, men sanningen är att vi har skapat dessa “Snöflingor”Den verkliga världen är hård, och vi måste lära våra barn att tåla törnar.
Att försöka återskapa en dagismiljö för män och kvinnor som förväntas vara vuxna kommer inte att hjälpa någon.
Om våra ungdomar behöver kakor, modellera och Barbiedockor för att ta itu med utmaningarna i livet just nu, vad i hela friden kommer de att göra när saker och ting verkligen börjar falla samman i Amerika?


1 Kommentarer:

Argus sa...

Vi ska ha klart för oss att enbart en bråkdel av nordmännen var vikingar. Det var bara de vittberesta som var vikingar.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.