01 oktober 2016

Sorgerliga saker hända än i våra dar

Efter att islam, all civilisations värsta fiende, i skepnad av Obama har nästlat sig in i Vita Huset, ser det inte bättre ut än att vi kommer att få ett tredje världskrig. En olycksbådande förening av amerikansk och islamisk strävan efter världsherravälde.

Första världskriget började som ett dominospel där det ena landet efter det andra drogs in. Men amerikanerna har tydligen inte dragit någon lärdom av historien. Hur kunde de vara så dumma att de gav sig på Syrien? De visste ju att Syrien har Ryssland som allierad.

Nu står Obama inför en direkt konfrontation mot Putin. Det första steget togs av USA. Blir det amerikanska flygangreppet den 17 september mot syrisk militär en motsvarighet till skotten i Sarajevo? Tänker Obama hinna ställa till med något riktigt djävulskt innan han avgår?

"Vid det här laget är det ingen hemlighet i Moskva, eller för den delen i varje huvudstad i Mellanöstern, att det amerikanska A-10 flygangreppet den 17 september mot en syrisk militär position vid Jebel Tudar i Deir ez-Zour regionen i östra Syrien var avsiktlig, inte en tillfällighet som ursprungligen hävdades. Mängder av syriska soldater dog i attacken." Debka

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Blir så trött när det skrivs amerikansk i sådana här sammanhang. Alla vet ju att USA styrs av folk med dubbla medborgarskap. Skriv judisk istället så blir det helt rätt.

/ Orvar

Knute sa...

Orvar, skriv muhammedansk i stället så blir det rätt. Obama har motarbetat Israel ända sedan han blev president. Liksom den rike mannen George Soros genom sina anti-israeliska organisationer. Judisk eller inte är ovidkommande i hans fall eftersom han vill ha ökad invandring av muslimer till Europa. Att hata judar är en av grundpelarna i deras religion.

Knute sa...

Försvinner Assad kommer IS ta över och sätta igång ett blodbad på den tredjedel av Syriens befolkning som inte är sunnimuslimer. Det blir till och med värre än i Libyen efter att Obama och Hillary Clinton låtit mörda Kaddafi.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.