03 oktober 2016

Stronger Together


Vad går Hillarys kampanj ut på?” Hennes slogan är "Starkare tillsammans".
Vad betyder det när det kommer från en socialist?  Jo, "gör som jag säger och jag kommer att låtsas att jag lyssnar".
Hon lade grunden för sin kampanj med början 2008 och återigen 2016 och det viktigaste är att hon är kvinna.

Hennes bok “Stronger Together” säljer inte speciellt bra. Den är en samling löften och förslag, men ingenting om hur de ska finansieras eller genomföras.  Trump har rätt när han säger att “ingenting kommer att förändras om hon vinner. Hon kommer att vara Obamas tredje period.”

Hon lovar “expandering” under sin administration vilket betyder mer regeringsinflytande. Hon säger att hon ska utöka tillgången på kapital, tillgången till nya marknader, "utbildningsvägar ," Social Security, "investeringar i vårdcentraler", program för småbarnsföräldrar som vill stanna hemma, försäkringsskydd för autism-tjänster, HIV-förebyggande medicin och ren energiproduktion på federal mark.

När hon inte expanderar, ska hon främja.  En Clintonadministration kommer att främja college-examen; ge  kvinnor mer möjlighet att effektivt förhandla; mer rättigheter för kvinnor och HBT-personer runt om i världen; och "tillsyn och ansvar vad gäller användningen av kontrollerad utrustning" av polisen.

Det tredje meningslösa ordet är återuppliva. Det ska hon göra med alla skolor och också tillverkningen inom landet.  Hon kommer att "återuppliva” de värst drabbade tillverkningsstäderna med nya investeringar.
Varannan sida, innehåller mer fantastiska områden som hon ska vitalisera. Hennes presidentperiod  kommer att bli en enda lång fest.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.