13 oktober 2016

Trump om Wikileaks


Här är Trumps kraftfulla och tydliga uttalande angående senaste Wikileaks avslöjanden från Hillarys e-post:

“Hon är en ond människa. Vi skyddar främmande länders gränser, men inte våra egna gränser."
"Dessa Wikileaks mejl bekräftar vad vi som är här i dag har vetat hela tiden: Hillary Clinton är den som hjälper ett korrupt globalt etablissemang att plundra vårt land och ge upp vår nations självständighet.
"Denna kriminella regeringskartell respekterar inte gränser utan tror på global styrning, obegränsad invandring och korporationsstyrning”.

E-post från hennes kampanjordförande John Podesta beskriver en Soros-finansierad underminering av den katolska kyrkan. Det är ingen överraskning, som ni kan se här i  FoxNews rapport med Megyn Kelly, men många är förmodligen inte medvetna om det.  George Soros har under lång tid använt sitt inflytande och sin rikedom i försök att negativt påverka den katolska kyrkan och influera amerikanska biskopar att stödja radikala organisationer mot "sociala orättvisor”.

Vatikanen organiserar konferenser tillsammans med "sociala rörelser och organisationer". Bland deras prioriteringar är att lägga sig i andra humanitära organisationers affärer för att främja sina Vänster-intressen, som befolkningskontroll, abort, eutanasi, och homosexuella "äktenskap".

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Kusliga perspektiv med Clinton i Vita Huset.
SU

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.