02 oktober 2016

Våld mot vita är OK


Rasism gentemot vita blir värre i USA eftersom det giltigförklaras och godkänns som aldrig tidigare.
Och det är inte bara Barack Obama som gör det.

Detta ras-baserade hat stöttas av valutaspekulanten George Soros, som hatar USA och som finansierar den rasistiska, våldsamma gruppen Black Lives Matter.
Gruppen får också tummen upp från media och universiteten i stort.
Trenden är att svarta brottslingar inte bär skulden för den stigande brottsligheten , eftersom skjutglada poliser ser det som sin uppgift att döda dem.

Under mina 30 år i USA kan jag ärligt påstå att jag inte stött på särskilt mycket som kan rubriceras som rasism, men jag ser nu en märkbar förskjutning.
     Alltför många svarta amerikaner och deras radikala icke-svarta allierade har inga problem med att offentligt och rutinmässigt spy ur sig anti-vita känslor.  Deras rå, ibland mordiska uttalanden har blivit alltmer vanliga under Obama-tiden.  Antisociala anti-vita känslor accepteras av media och applåderas och beundras.  Universiteten, som är hemvist för den radikala vänsterismen och knäpp identitetspolitik, har  banat väg för detta.

Visst, det har funnits en ras-industri som letts av Jesse Jackson, Al Sharpton och grupper som ACORN, som används för att hota och ställa till bråk genom att anklaga företag för att vara rasistiska,  men dessa aktiviteter har aldrig tagits på verkligt allvar.  De var påhittade och de flesta normala amerikaner såg ned på dem med ett löjets skimmer, men idag får man beröm från och inbjudan till White House.

Den senaste tidens händelser tycks bekräfta att offentliga uttryck för anti-vit rasism och våld mot vita är på sin plats.
Allt detta rasistiska våld godkänns av Democratic Party som stöder den terrorism som utförs av Black Lives Matter, precis som det stödde den rasistiska terrorismen från Ku Klux Klan. Den enda skillnaden är att i dag har offren en annan hudfärg.

Om Hillary Clinton blir president, kommer våldet mot vita att bli mycket värre eftersom hon fjäskar för den radikala rasistiska Vänstern mer aggressivt än Barack Obama gör. Hon har också ett större tryck på sig,  eftersom hon inte är svart och känner att hon måste bevisa något.

1 Kommentarer:

elina sa...

Här hemma hetsar vita vänsterkvinnor mot vita män. Vita män är enligt dem grunden till allt ont. Hillary kan göra studieresa hit.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.