07 oktober 2016

Var kommer alla morsgrisar ifrån?


Den globala eliten hatar det som kärnfamiljen representerar - styrkan i en genuin familj.
De vet att familjens sammanhållning försvårar offermentaliteten och självhats-propagandan från att slå rot i medvetandet hos barn. Staten kämpar för att övermanna detta inom alla sina institutioner.

Skolor börjar driva sin snedvridna ideologi i samma ögonblick som föräldrar lämnar barnen vid grinden.  De barn som inte faller in i mönstret tillräckligt snabbt diagnostiseras med någon form av störning, (välj bokstavskombination) och kraftfulla läkemedel sätts in för att dämpa deras energi och känsla av oberoende.
Vi har nu ett system där normala beteenden anses som en psykisk sjukdom och där onormala beteenden - pojkar som tror att de är flickor och flickor som tror att de är pojkar - behandlas som det är alldeles normalt.  Detta onormala beteende programmeras in i barnen och uppmuntras av systemet och dess "lärare."

Ett sätt att åstadkomma denna attitydförändring är att stoppa i barnen droger i form av fysiskt och känslomässigt skadliga syntetiska hormoner. 
Social kontroll prackas på amerikanska barn via läkemedlet Ritalin. Miljontals barn får nu beteende- förändrande Ritalin och både brittiska och amerikanska regeringar har gett psykiatriker i stort sett fria händer att ordinera det, ibland helt emot önskemål från både barn och föräldrar.
The Observer (februari 27 ) säger att ”Kiddie Crack", som Ritalin ofta kallas, är en utvidgning av samhällets läkemedelskultur där föräldrar och lärare luras att tro att barns - framför allt pojkars - normala  beteende inte längre är normalt utan en "mental sjukdom”. Barn behandlas som ömtåliga små blommor som till varje pris ska “beskyddas”och göras  till statens skyddslingar.

Se på vad som händer vid universitet och högskolor.  De har förvandlats till fabriker fulla av unga människor som aldrig i hela sitt liv upplevt ett äventyr utanför ett videospel.
Vi har en hel gnällspiks-industri full av förlorare som tillbringar all sin tid med att klaga över att de känner sig ”kränkta” av allt från namnet på ett fotbollslag till vad de kallar “våldsspråk”.

Man kommer upp med sk. “trigger words’, ord som måste förbjudas eftersom de anses framkalla negativa, sårade känslor, speciellt hos minoritetsgrupper.  Ett sådant ord är “bossy” (dominant).
Om vi förbjuder det ordet kommer alla små flickor alla växa upp och bli beslutsamma ledare eller något liknande.

KulturMarxisterna har problem att hitta öppen rasism som de kan klaga på, så idén nu är att alla är rasister och om någon förnekar det är det “microaggression”.
Det är en term för något som en vit man säger till en icke-vit, homosexuell, eller kvinna, om det känns lite obekvämt. Det verkar vara godtyckligt och upp till "offret” att avgöra vad som utgör en mikro-aggression.

Tanken är att varje gnällig förlorare alltid kommer att ha någon "ism" att skylla på varje gång han mår dåligt, vilket är vad man kan förvänta sig om man är en gnällig förlorare.1 Kommentarer:

Anonym sa...

Vänster o kulturmarxisterna liksom FI anhängarna har blivit ordbajsande retorikbögar.......och då inget ont om bögar, de är som de är.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.