18 november 2016

Bevare oss väl!


Det har redan börjat!

Michelle Obama för president i 2020? Det är vad vadhållare säger är Democrats bästa chans att vinna White House om fyra år.

Det brukar börja med en viskning.  Detta är inte första gången som man spekulerar om det.  Hon kan manipuleras precis så som de gjorde med hennes make.

Just nu säger Michelle Obama att hon inte vill ha något att göra med politik, men vadhållare menar att hon kommer att har den bästa chansen bland Democrats om fyra år.

Bovada, en online gamling site, säger att oddsen för Mrs Obama är 12-till-1. Andra på listan bland  Dems. är senator Tim Kaine och Elizabeth Warren, som får oddsen 14-till-1.

Tre Republicans har högre odds: tillträdande president Donald Trumps chans att bli omvald är 2 -till -1, medan vice president Mike Pence och representanthusets talman Paul D. Ryan båda får oddsen 10-till-1

Washington Times

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
under denna 4-års period när Trump är president måste de få bukt med valfusket. Och det åste de kunna göra nu när de har majoritet både i representanthuset och senaten.
För det första måste man införa legitimation för att få rösta och pricka av varje röst elektroniskt så att detta gäller över hela USA. I Sverige får varje människa varsin valsedel och man prickas nogrannt av och kan inte rösta ytterligare en gång i samma val, varken i sin egen ort eller någon annanstans.
Sedan måste man upphöra med den långa röstningsperioden som möjliggör att man kan resa och rösta på flera ställen vid flera olika tidpunkter. För det tredje måste man sluta med de elektroniska valmaskinerna som är hur lätta som helst att manipulera. Man stoppar helt enkelt in ett usb-minne (det tar en sekund) och programmerar in vilket resultat som helst som man beställer. Titta på denna YouTube-fil. Man gjorde ett vetenskapligt test och utvalde slumpvis (genom dragning av papperslapp ur en skål) en av hundratalet valmaskiner. Sedan fick ett 10-tal personer rösta på ett på förhand uppgjort sätt: 7 skulle rösta på ett visst sätt och två däremot. Valmaskinen hade då dessförinnan försetts med ett usb-minne som bara "påverkade dess"minne". Hela valresultatet blev totalt förvridet. Det enda som blev korrekt var antalet individer som röstat.
Eftersom de elektroniska valmaskinerna i 16 av de viktigaste staterna ägs av ett George Soros-ägt företag får man förmoda att det demokratiska röstfusket varit enormt. Men det räckte tydligen inte. När de programmerat valmaskinerna hade de kalkylerat fel på Trumps reella stöd.
https://www.youtube.com/watch?v=TtHiA7TJUV0
/SB

Anonym sa...

Hoppas Judge Andrew Napolitano snart får ersätta Ruth Bader Ginsburg, hon skall ju flytta till Nya Zealand.
http://www.wnd.com/2016/11/ruth-bader-ginsburg-wears-dissent-collar/
SU

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.