25 november 2016

Black Lives och Black Friday


Dagen efter Thanksgiving kallas Black Friday, eftersom det är den dag när butiksägare hoppas vända bokföringen från röda till svarta siffror och hamna på plus-sidan.
Det kallas också USAs mest obehagliga dag. En dag när resten av världen gör narr av amerikanerna för att de beter sig som "rabies-smittade djur".

I år gör “Black Lives Matter” och andra aktivister sitt bästa för att göra det så obehagligt som möjligt för de som försöker shoppa i Chicagos lyxiga affärer längs North Michigan Avenue. De möts av folkmassor som skriker ramsor om rasism och social orättvisa. Crain's Chicago Business rapporterar:

 Protesten som planerats av ett diffust nätverk som inkluderar Black Lives Matter, Chicago Alliance Against Racist and Political Repression och områdets kyrkor, syftar till att uppmärksamma en rad frågor, bland annat polis-skottlossning, rasism och ekonomiska orättvisor, som gör att Chicagos South och West sitter fast i fattigdom och våld.
     Arrangörerna säger att de hoppas att årets deltagande blir större än förra årets, då hundratals människor tillfälligt blockerade dörrarna till affärerna längs Chicagos mest kända shoppingstråk och gjorde att några affärer rapporterade att de förlorade 50 procent av sin beräknade försäljning på Black Friday.

Ledaren för dessa kapitalstarka (av Soros betalda) ogärningsmän säger att de är arga över att Chicago-polisen sköt 17-åriga Laquan McDonald, och över vad de kallar borgmästare Rahm Emanuels ineffektiva lagstiftning vad gäller polisens ansvarsskyldighet . Han sade också att demonstranterna inte definierades enbart av ras.
"Vi uppmanar alla som har klagomål att ansluta sig,  det afro-amerikanska samhället, Latino-människor, den vita arbetarklassen.  Jag tänker inte avfärda den vita arbetarklassen som rasister.
En av anledningarna till varför vi protesterar på Black Friday är för att försöka dirigera människor till företag som ägs av färgade människor och kvinnor och förklara varför det är viktigt att gynna dessa företag.”

 Som de butiker som ägdes av svarta och som plundrades och förstördes av Black Lives Matter i Ferguson och andra svarta stadsdelar runt om i landet? Är det den sortens svarta företag de nu är så angelägna om att främja? Intellektuell konsekvens är inte deras starka sida.

Samtidigt måste företagen längs Michigan Avenue avstå årets mest lukrativa dagen till dessa ligister. Förra året blockerade hundratals demonstranter ingångarna till Apple, Ralph Lauren, Banana Republic, Neiman Marcus, Tiffany, Saks Fifth Avenue, Disney och Brooks Brothers butiker och det är likadant i år.


1 Kommentarer:

Anonym sa...

Tänk att folk i allmänhet och demonstranterna i synnerhet har så svårt att genomskåda att det är ultramiljardären George Soros som ligger bakom hela detta arrangemang att skapa kaos och oordning i USA och världen. Han har i stort sett stulit alla sina pengar genom raffinerade bedrägerier och nu använder han dessa pengar för att skaffa sig ännu större makt.
Strategin är solklar: att alltid anklaga sina motståndare för det som man själv gör: "ta fast tjuven ropade tjuven". Det lurar väldigt många och nästan alla. Skall den strategin vara så svår att förstå sig på.
Stortjuven George Soros är ingen filantrop som vill de svarta väl - han vill skapa krig och konflikter och på så sätt skaffa sig ännu större makt. Att härska genom att söndra. Men han är inte ensam om detta utan ingår i en större grupp behind the scenes, som vill vara anonym och inte synas. Frågan är hur dessa ser på Soros fräcka upptåg, som drar till sig uppmärksamhet. Det säkraste skulle ju ändå vara att verka helt i tysthet tills NWO är ett faktum.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.