29 november 2016

De tar alltid tillfället i akt

En polisman sköt och dödade en somalisk flykting som attackerade studenter med kniv vid Ohio State universitetet. Angriparen var enligt uppgift en elev - en 18-årig somalisk flykting vid namn Abdul Razak Ali Artan, som lämnade Somalia med sin familj 2007 och levde i Pakistan tills han fick “ett grönt kort” för att komma till USA 2014.  Enligt uppgift bodde han nära campus.

Det rapporteras också att några minuter före attacken prisade våldsmannen en välkänd al-Qaida-terrorist på sin Facebook-sida, men myndigheterna säger att de inte är redo att ge ett motiv för hans dåd.

Det var 10 studenter som skadades innan angriparen oskadliggjordes.
Det spelar ingen roll att mannen inte hade en pistol utan högg studenterna med en slaktarkniv - eller att angriparen stoppades av beväpnade poliser - eller att högskolan är en vapenfri zon - Democrats slösade i vanlig ordning ingen tid innan de började kräva mer vapenlagar.
I deras programmerade hjärnor är det tydligen tragiskt att våldsverkaren sköts.


Studentgrupper vid George Washington University protesterar förekomsten av säkerhetspolis på campus och kallar det  "en våldshandling", eftersom poliser antas vara anhängare av Donald Trump.
Sedan, med tanke på att de är så upprörda, presenterar de en lista med totalt obesläktade krav på fria tjänster som universitetet bör bistå med:

"Universitetet måste i stället skydda sina studenter, genom att dramatiskt öka ekonomiskt stöd, krisfonder , hälso- och sjukvårdsresurser , sjukförsäkringsbidrag och speciella medel tillgängliga för låginkomst-studenter. Det måste skapa och / eller dramatiskt öka anslagen för samlingslokaler för Multicultural Student Services Center för färgade människor  och marginaliserade elever. Det måste öka finansieringen av mentalvården och expandera anställning till färgade kandidater som  är specialiserade på ras-relaterade psykiska problem."

Och, naturligtvis, måste universitetet erkänna existensen av "vit överhöghet".

Allt detta eftersom de har säkerhetspolis på skolan och det i sig är en våldsakt.
Familjer över hela landet betalar tusentals dollar varje år för att deras ungdomar ska utsättas för detta!Uppdatering:
Åtta dagar innan Abdul Razak Ali Artan attackerade 10 personer vid Ohio State universitet hade en grupp studenter där lämnat in en begäran om att universitetet borde vara en fristad för illegala.

“Det är lite av en symbolisk handling för att visa att OSU är solidarisk med invandrare och att OSU stöder Latino-gemenskapen i Columbus, inklusive de som finns på campus - inte bara studenter, utan även personal och lärare.”

Kommer en terroristattack utförd av en "laglig" flykting - som tycks ha utfört sin attack på grund av fientlighet mot Amerika - att ha någon inverkan på  Ohio State studenter vad gäller deras inställning till att hysa illegala invandrare?

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Vid George Washington University (privat; Wash. DC) är årskostnaden $68,625, säg 680.000 kronor.
Undervisningen kostar $51,875, "mat och husrum" $12,500, böcker mm $1,275, o.s.v.
De som läser där får alltså punga ut med en bra bit över en halv miljon kr per år...
Visst förstår man att de "psykiska problemen" kan bli svåra...
https://financialaid.gwu.edu/cost-of-attendance --- tryck på Main Campus.
/ SD

Argus sa...

Hur många ytterligare bevis måste till för att omyndigförklara vänsteranhängarna? De tänker överhuvudtaget inte, de reagerar instinktivt med en ryggradsreflex de fått lära sig.

Anonym sa...

Berit,
jag hoppas Donald Trump rensar ut dessa idioter från universiteten. Han slår helt enkelt fast att "de som inte tål att höra åsikter som inte stämmer med de egna hör inte hemma på ett universitet och kan med fördel för alla utgå".
Eller "på universitet råder, som i övriga samhället, 'freedom of speech'. De som inte klarar av detta hör inte hemma på ett universitet". Om man känner sig "kränkt" av att andra uttrycker sina olika åsikter, så är det ett problem som ligger hos en själv och inte hos andra. Om man har dessa problem med "lättkränkthet" så bör man söka individuell hjälp hos en terapeut i någon form - inte kräva att folk inte skall få tänka och tala fritt. Detta kan han som president uttrycka. Det skulle naturligtvis göra MSM vansinniga, men allt färre människor har förtroende för dem. Och deras reaktioner skulle skjuta dem ännu mera i sank.
/SB

Berit sa...

Vad som än händer drar Vänstern alltid slutsatsen att vi behöver regeringen för att göra oss mer hjälplösa. Förnuftiga människor drar andra slutsatser

Anonym sa...

I National Review skriver David French: It’s Time for Honest Talk about Muslim Immigration. (Nov. 30) Om vad som hänt sedan '9/11'. [Minns du inte terroristen nu? Googla hans namn!]
http://www.nationalreview.com/article/442565/muslim-immigration-ohio-state-stabbing-shows-dangers-lets-be-honest
- Hans artikel (Sep 19) It’s Time We Faced the Facts about the Muslim World är kanske ännu bättre.
http://www.nationalreview.com/article/440175/chelsea-bombing-minnesota-stabbing-jihadist-threat-america-grows
- French var major i reserven; i Irak från 2007.
- Kultursideseliten hos oss är ju pålitligt gudlösa. Ateister, om ni vill. Därför att det intressant att se hur de – låt säga DN-eliten – helhjärtat stöder islam...
/ SD

Anonym sa...

Frankrike har uppgraderat sitt nationella säkerhets-system, "Vigipirate".
- Tidigare var det två nivåer, ‘Vigilance’ och ‘Reinforced Security/Risk of Attack’. (Idag gäller den senare, högre nivån.)
- Nu kommer en tredje nivå, ‘Attack Emergency’, för direkta anfall, och omedelbart efteråt. Man kan bl.a. stänga av vägar eller tunnelbanor. (Allting nämns inte.)
- 21/11 varnade US State Department för "heightened risk of terrorist attacks throughout Europe". Man ska vara försiktig! Särskilt under julen!
https://www.rt.com/news/368890-france-security-alert-highest/
http://www.lefigaro.fr/actualite-france/2016/11/30/01016-20161130ARTFIG00354-un-nouveau-vigipirate-face-au-terrorisme.php
https://travel.state.gov/content/passports/en/alertswarnings/Europe.html
/ SD

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.