13 november 2016

Den våldsamma Vänstern


Under presidentkampanjen såg vi en hel del skyltar och bildekaler som uppmanade till en röst för Clinton, men ytterst få som stödde Trump. Marknadsundersökningarna förstod inte vad det handlade om och presenterade daglig statistik som visade att Trump hade väldigt liten chans att ta hem spelet.

När väljarna ljuger för opinionsundersökningar,  kallas det “Bradley-effekten", efter Los Angeles borgmästare Thomas J. Bradley som förlorade i Kaliforniens guvernörsval 1982, trots att han ledde före valet i alla valundersökningar. I Bradleys fall ljög de tillfrågade eftersom de inte ville framstå som rasistiska - när de gäller Trump var de därför att de inte ville bli nedslagna, få en sten genom fönsterrutan, få bilen repad eller söndersparkad och de var kloka nog att veta vad Vänstern gör mot de med annan åsikt.

Titta på de upplopp som äger rum i universitetsstäderna nu.
Mobbning är socialister/kulturmarxisters taktik.  De skrämmer sina åsiktsmotståndare genom att använda våld och hot om våld vad gäller varje viktig fråga som Amerika står inför.  Anti-amerikanska socialister beskriver landet som en ond kraft i världen.  Ras-mobbare som Al Sharpton och Jesse Jackson hetsar till upplopp som slutar i mord, anklagelser mot oskyldiga distrikts-advokater, eller hot om upplopp och våld i städer i landet och kallar alla som inte håller med dem för rasister.

Under valkampanjen attackerade de Donald Trump supportrar och slog dem blodiga, spottade dem i ansiktet, bombarderade en kvinnlig Trump-supporter med ägg, kastade stenar på polishästar och bröt metallbarriärer - samtidigt som de brände amerikanska flaggor och skrek slagord.
Vad som gör dem ännu mer avskyvärda är att när de trakasserar sina motståndare, påstår de att de själva är sociala offer. De kallar sina motståndare ociviliserade, samtidigt som de använder våld och skällsord mot alla som inte håller med dem.

NY Post hade en artikel för två dagar sedan. Den visar en video av en äldre vit man som blir misshandlad av en grupp unga svarta män, eftersom han röstade på Trump. (Det är inte klart hur de visste hur han hade röstat. Kanske hade han en Trump-dekal på sin bil)
Denna händelse kommer naturligtvis aldrig att rapporteras av New York Times, eller Washington Post, eller CBS, CNN, eller NBC. Men tänk på hur reaktionen skulle ha blivit om rollerna var ombytta och tre unga vita män hade slagit en gammal svart man för att ha röstat på Clinton.
Det skulle vara nationella rubriker i veckor.

Om en mobb av konservativa försökte stoppa en stor Hillary Clinton händelse - som upprorsmakare gjorde under ett Donald Trump möte -  skulle vi hamna i en oändlig nationell dialog om de växande våldsamma tendenserna om att tysta debatter.  Varje dag skulle vi utsättas för en flod av upprörda debattinlägg och samtal framför TV-kameror av förståsigpåare som skulle förfasa sig över vart Amerika är på väg.
Varje konservativ politiker i landet skulle bli ombedd att kommentera denna HEMSKA utveckling.

Våld som svar på olika politiska åsikter är helt oacceptabelt, men under de senaste åren har Vänstern bestämt att vissa yttranden är så fruktansvärda att de måste stoppas, antingen genom officiellt eller inofficiellt våld.
Därav uttrycket "microaggression", som har blivit så populärt på högskolor och universitet.  Innebörden av begreppet i sig är att tal som man inte gillar är en form av aggression som skall mötas med faktisk aggression. Våld är bara ett acceptabelt svar på verkliga våld, inte tal. Men Vänstern tycker inte det, utan anser att de har rätt att klippa till personer vars åsikter de inte delar eller skicka polisen på dem.

Secret Service uppmanar Trump att bära skottsäker väst

4 Kommentarer:

Unknown sa...

Vänstern är Aschberg med att USA baseball trä och Expressen i ryggen.
Vadå vänster. Ett gäng ungdomar med Jan G i spetsen med miljoner på fickan och skramlar med nycklar på stan mm mm mm mm.
PATETISKT.
Vänstern är en samling av rika medelklass BRATS

Knute sa...

Bilden som målar dagens verklighet

http://soldatmamma.blogspot.se/2016/11/de-unga-vansterliberalerna-i-varlden.html

Anonym sa...

Krögare i Malmö misshandlad av tre muslimska män. "Dom tyckte jag var lite lik Mr. Trump."

http://www.friatider.se/swedish-tv-star-chef-brutally-beaten-muslim-men-because-he-looked-mr-trump

Anti-vit rasism. Säkrast att han målar sitt blonda hår svart.

Berit sa...

Definition av Demokrati är pöbelstyre eller mobbstyre. Demokrati är manipulerad mobb och folksamlingar som dessa är aldrig spontana. Det gäller samlingarna av "demonstranter" - som ju är upprorsmakare - de stör trafiken, vandaliserar egendom och marscherar i USA: s storstäder i ett försök att med våld ändra viljan hos väljarna i det senaste presidentvalet

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.