24 november 2016

Desperata försök


Just som vi tror att det är säkert att Trump vann, har Vänstern kläckt en plan för att försöka stjäla valet.   En grupp bestående av "framstående datavetare" och "val-advokater" ber Clinton-kampanjen att ifrågasätta valresultatet i Wisconsin, Michigan och Pennsylvania. De hävdar att det finns "övertygande bevis" för att valresultatet i dessa stater var "manipulerat eller hackat”, och de pressar Clinton att lämna in ett formellt ifrågasättande,  medan det fortfarande finns tid att göra det.
Det slutliga resultatet i Michigan kan fortfarande gå åt båda hållen, och om Hillary Clinton vinner Michigan i slutändan  skulle hon bara behöva vända resultaten i Wisconsin och Pennsylvania för att bli nästa president i Förenta Staterna.

Många på Vänstersidan är helt rasande över att Donald Trump kommer att bli nästa president, även om det ser ut som Hillary Clinton kommer att vinna den populära omröstning med en mycket bred marginal. I själva verket leder Hillary Clintons de populärt rösterna med mer än 1,8 miljoner röster.
 Detta är vad hela mainstream media talar om, men det rapporterades först av New York Magazine

Det är viktigt att notera att gruppen inte har funnit bevis för dataintrång eller manipulation.  De grundar sina argumenterar enbart på misstänksamhet och säger att valet förtjänar en oberoende granskning - särskilt i ljuset av det faktum att Obamas White House har anklagat den ryska regeringen för att ha hackat Democratic National Committee.

Tidsfristen för en officiell ansöka om en omräkning i Wisconsin är fredag, i Pennsylvania är det måndag, och i Michigan nästa onsdag.
Det är inte sannolikt att rävspelet kommer att fungera,  men just nu får det en hel del uppmärksamhet från massmedia.

Ett presidentval vinns inte genom antalet populära röster i USA utan genom vad man kallar Electoral College och det krävs en ändring i Konstitutionen för det, vilket inte kommer att hända inom den närmaste framtiden.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

På andra platser i Amerikanska media prata man om 18 miljoner falska röster varav 2 miljoner ifrån olagliga individer!

Anonym sa...

NY Times citerar computer science professor Alex Halderman:
- "More likely, he wrote, pre-election polls were 'systematically wrong.'"
- But the only way to resolve the lingering questions would be to examine “paper ballots and voting equipment in critical states,” he wrote.
http://www.nytimes.com/2016/11/23/us/politics/vote-count-hillary-clinton-trump.html?_r=0
http://nymag.com/daily/intelligencer/2016/11/activists-urge-hillary-clinton-to-challenge-election-results.html
/ SD

Anonym sa...

Att Helliary skulle vunnit "popular votes" är rent trams då minst 3 miljoner icke röstberättigade röstat varav 99,9% på henne plus det massiva valfusk som visades upp i MINST 5 delstater som under slutspurten på röstsammanräkningen helt plötsligt uppvisade att Trump-rösterna helt plötsilgt stannade av och Helliary gick om och "vann" dessa. Det händer bara inte.

/ 9/11 was a Mossad job

Argus sa...

Det visar, tyvärr, ännu en gång att "vänsterliberala" är stora barn och barn ska inte rösta. Antingen får man införa lämplighetstest för att rösta eller höja rösträttsåldern eller både och.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.