11 november 2016

Jag kommer att dö av klimatförändringen!

Stämningen var förståeligt nog inte hög när Democratic National Committee  (DMC) hade sitt första möte efter valet.

Förhoppningarna om en lätt seger för Hillary Clinton hade ju grusats fullständigt när Donald Trump vann och någon måste man ju skylla på.

En av de 150 deltagarna tappade behärskningen fullständigt under Donna Brazils ”uppmuntringstal”  och skrek åt henne:

“Du är en del av problemet.  Du ställde dig på Clintons sida från första början. Du och dina vänner kommer att dö av ålderdom och jag kommer att dö av klimatförändringen. Du och dina vänner lät detta hända. Det kommer att förkorta mitt liv med 40 år .”
"Varför ska vi lita på dig som ordförande för att ta oss igenom detta? Du backade en bristfällig kandidat, och din vän konspirerade för egen vinning och dig själv.

Den "vän" mannen syftade på var Debbie Wasserman Schultz, som avslöjades när hon aktivt arbetade för att sabotera Senator Bernie Sanders (D-VT) kampanj under primärvalen.


 Al Gore har omedelbart hoppat in i “klimat striden” och säger att han kommer att arbeta tillsammans med Donald Trump för en mer klimatvänlig politik.


“Jag önskar honom lycka till i dessa ansträngningar och har för avsikt att göra allt jag kan för att arbeta med honom och hans administration att se till att vår nation fortfarande är den ledande i den globala ansträngningen för att möta denna utmaning."

Al Gore är en av de största bedragarna i amerikansk politik, men hela bluffen om ”Global Warming-Climate Change" är ett ännu större bedrägeri.
- Uppdiktad vetenskap och skrämselpropaganda för att dölja en social ingenjörskonst och ett politiskt system för att snylta åt sig mer av jordbrukarnas pengar och överföra den rikedomen till sina egna djupa fickor. Det är inte en tillfällighet att Al Gores tidigare ekonomichef var den som drev den falska (och nu kursade) kolkredit-bluffen.

Detta stolpskott, Al Gore,  är en av de största förespråkarna för bedrägeriet och att Hillary-kampanjen hade bett honom om hjälp är både ett tecken på hur “obekvämt” desperata de var och hur “bekvämt” dumma de tror att folk är.

Gov Jerry Brown vill ju inte vara sämre och varnar Trump att Kalifornien inte kommer att backa för ”existentiellt hot" om klimatförändringar:
 "Vi kommer att skydda vårt folks värdefulla rättigheter och fortsätta att konfrontera existentiellt hot i vår tid nämligen förödande klimatförändringar."

Brown var skarpt kritisk till Trump under presidentvalskampanjen vad gäller klimatfrågan, och visade på uttalanden där Trump sagt att han "inte är en stor anhängare” av fenomenet.
I augusti lovade Brown att "besegra" klimatskeptiker. "Bring it on", sade Brown vid den tidpunkten. "Vi kommer att ha fler strider och fler segrar."

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.