02 november 2016

Kalifornicated


Jag har bott  i Kalifornien i 10 år men slutar aldrig att förundras över deras påhitt.

Om väljarna röstar ja till Prop 60,  kan porrfilms-entusiaster få se något nytt i fortsättningen - kondomer - i alla filmer som görs i Kalifornien.
Man kommer att rösta om Proposition 60, den så kallade “säkrare-sex-lagen” den 8 november vilken placerats där efter att en mängd väljare skrivit på en namnlista.

De som jobbar inom porrindustrin, inklusive många aktörer,  motsätter sig förslaget och ser det som onödigt och att Staten lägger sig i alltför mycket.  Man säger att det inte kommer att förbättra arbetarnas säkerhet, men skulle tvinga biljondollarverksamheten ut ur Kalifornien.
 Åtgärden omfattar också flera andra bestämmelser som syftar till att skydda hälsan hos porrstjärnor, genom att skapa kontroller, avgifter och inkomst till Staten.

Propositionens främsta förespråkare, Los Angeles-baserade AIDS Healthcare Foundation, säger att det skulle helt enkelt ge samma typ av skydd för sexarbetare som Staten redan beviljar sjukhusanställda och andra i yrken där de kan utsättas för infektionssjukdomar.

"De unga människor som behövs för att göra dessa filmer, betraktas som engångsartiklar, och jag tror inte att något liv är en förbrukningsvara," sade AHF grundaren, vars organisation har spenderat  nästan $ 2.900.000 i sina ansträngningar att skapa denna nya lag.  Motståndare har skrapat ihop ungefär $ 350.000.”

Där kom det!  Jag visste väl att om man säger att det är för barnens skull törs ingen protestera.
Nästa steg är väl hjälmar. Någon kan ju ramla ur sängen och skadas om det går hett.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.