03 november 2016

Kalla mig skeptisk…

Jag vet inget om sanningshalten i denna video, det är alltför extremt för att man egentligen ska kunna tro på det.
Enligt vad som sägs finns det bevis på Weiners dator att både Bill och Hillary är involverade i organiserat sex med barn. Låter alltför sensationellt men videon går inte att ignorera.New York-polisens detektiver och åklagare, som utreder ett fall där fd. kongressledamoten Anthony Weiner påstås ha ägnat sig åt sexting med minderårig,  påstår att de har bevis "för att sätta Hillary (Clinton) och hennes gäng i fängelse på livstid”.
Utöver hennes medarbetare gäller det också flera ännu icke namngivna medlemmar av kongressen.
 
Enligt brottsbekämpande källor finns det nya avslöjanden på datorn, som visar att Hillary, hennes underlydande, och även vissa förtroendevalda,  är inblandade i betydligt grövre brott än misskötsel av klassificerad och topphemlig e-post.  NYPD källor sade att dessa nya e-postmeddelanden innehåller bevis för att  Clinton själv och hennes medarbetare ägnat sig åt:

     Pengatvätt
     Utnyttjande av barn
     Sexualbrott med minderåriga (barn)
     Mened
     “Betalt - kvitteras” genom Clinton Foundation
     Obstruktion av rättvisan
     Andra allvarliga brott

NYPD detektiver och en NYPDs Chief,  sade öppet att om FBI och justitiedepartementet inte väcker åtal mot Clinton och co-konspiratörerna, kommer NYPD att offentliggöra de avslöjande e-postmeddelanden som nu hanteras av FBI-chefen James Comey.

"Vad som finns i e-posten är omskakande och som pappa får de mig att må illa”, sade NYPD chefen. "Det kommer inte att finnas någon Houdini-liknande flykt från vad vi funnit. Vi har kopior på allt. Vi kommer att leverera dem till Wikileaks eller så kommer jag personligen att hålla min egen presskonferens, om det går så långt.  När Comey såg det oroväckande innehållet i e-posten var han tvungen att starta en utredning av Clinton.  Folk kommer att hamna i fängelse"

De nya e-postmeddelanden innehåller handlingar som indikerar att Hillary Clinton, president Bill Clinton, Weiner och flera medlemmar av kongressen och andra regeringstjänstemän, vid flera tillfällen rest med den  dömde pedofil-miljardären Jeffrey Epstein i hans Boeing 727 till hans privata ö i U.S Virgin Islands.
 Epsteins ö har också kallats Orgy Island eller Sexslave Island,  där Epstein påstås tillhandahålla minderåriga flickor och pojkar till internationella dignitärer.

Både NYPD och FBI källor bekräftar att de nu tror att Hillary Clinton reste som Epstein gäst vid minst sex tillfällen, förmodligen fler när alla bevis kommer fram.  Det har bekräftats i rapporter i media de senaste åren, att Bill Clinton också rest med Epstein till hans ö mer än 20 gånger.

10 Kommentarer:

Martin sa...

Jag läste en Washington post(?) artikel idag som jag hittade genom Drudge. Där det påstods att Comey och de som utrett Weiner mejlen endast har tittat på mejlens metadata. Alltså, avsändare, mottagare, datum, ämnesrad och dylikt. Och att de på grund av denna metainformation begärde "husransakan" mot mejlen. Och därför begärde utredningen mot Clinton öppnad igen. Den här "husransakan" var nödvändig därför att mejlen kommits över i ett annat ärende, de här grooming anklagelserna mot Weiner. Så åtminstone formellt så har FBI ej läst mejlen de fann på Weiners dator.

Det sagt. De har nog läst dem :)

Anonym sa...

James Comey, "FBI director", sade i förra veckan att man forskade i e-mails på hennes "privata" server.
- Den 28/10, elva dagar innan hon (kanske) väljs till president...!
- Vilken information ligger bakom detta? Vad fick Comey att utsätta sig för fara på detta sätt?
https://en.wikipedia.org/wiki/James_Comey
https://en.wikipedia.org/wiki/Hillary_Clinton_email_controversy
/ SD

Anonym sa...

Lite mer information om ämnet.
Kolla gärna upp denna persons "credentials"...

Soft Coup & Clinton Pedophilia - Steve Pieczenik - 2nd American Revolution
https://youtu.be/AVq4dCSuJDs

MVH
Balder


Anonym sa...

"Hillary’s Hubris, Weiner’s Porn and Comey’s Conscience". En lång artikel i Observer (NY) av en professor (fil dr i litteratur) som tidigare var överste i Irak. Avancerad text...
- Sök där (t.ex.) på "A previous column describes Hillary’s crimes":
1. The Server Head. En privat server, för att undvika granskning (och ansvar).
2. The Loose Lips Head. Hon använde servern för att granska och sända nationell säkerhets-information, delvis "highly classified".
3. The Nixon Head. Man ignorerade att teknikerna ville se ett säkert system infört. Så var det redan när "Benghazi" hände 2012. (Ambassadören mfl dödades där.)
- Mycket mycket mer i artikeln. Till sist lite om Anthony Weiner (kallas här Carlos Danger) och hans affärer med 15-åriga tjejer. Visar kanske hur man tänkte och uppförde sig i den här omgivningen...
http://observer.com/2016/11/hillarys-hubris-weiners-porn-and-comeys-conscience/
/ SD

Anonym sa...

"The case against Hillary Clinton" är en lång artikel i NY Daily News 3/11. (5 sidor A4, utan bilderna). Av Lisa Schiffren. Hon var talskrivare åt Vice President Dan Quayle på Bushs tid.
- Slutorden: "Despite her well-padded resume and long proximity to power, Hillary Clinton’s illegal actions, abuse of office, secretive, undemocratic instincts and low character render her unfit to serve as President of the United States."
http://interactive.nydailynews.com/2016/11/op-ed-case-against-hillary-clinton/

- NY Daily News är USA:s fjärde största tidning. "Leftist, populist" säger Wikipedia.
- 1/11 skrev man, i en lång ledare: "The Daily News again extends its wholehearted endorsement of Hillary Rodham Clinton. We do so with faith that Clinton would be a transformative leader for the good, far beyond making history as the first female President."
http://interactive.nydailynews.com/2016/11/daily-news-editorial-hillary-clinton-for-president/
/ SD

Anonym sa...

Berit
Det är ju flera källor som talar om precis samma sak. Och alla dessa källor verkar hämta sin information från FBI och NYPD.
En som öppet går ut med detta är psykiatern och FBI-agenten Steve Pieczenik, som har en ganska diger CV från politiskt arbete med både utrikesministrarna Kissinger och James Baker. Han ger ett väldigt gediget, intelligent och samlat intryck. Jag har väldigt svårt att tro att han så öppet skulle gå ut med denna information på sin ene kanal och t. ex. Infowars med Alex Jones om det han säger inte vore korrekt.
Han påstår dessutom att allt WikiLeaks-material inte kommer från Ryssland utan från NSA-, FBI- och CIA-agenter eftersom de annars inte hade kunnat få ut detta till den amerikanska allmänheten.
Detta stämmer också med vad personen som skapade NSAs mjukvara sade för någon vecka sedan: WikiLeaks-materialet kommer inte från ryska hackare, som man vill det till, utan från NSA. Det var han ganska så säker på. Titta på dessa två videos.
https://www.youtube.com/watch?v=1kZ4tBx_IZ4
https://www.youtube.com/watch?v=PHrN3uG0ZkY
/SB

Anonym sa...

Berit,
Här kommer ännu en lång intervju med Steve Pieczenik på InfoWars. Intervjun börjar vid 3.00 minuter och håller på praktiskt taget i 24 minuter. Den är väl värd att läggas ut som ett videoclip:
https://www.youtube.com/watch?v=PHrN3uG0ZkY
/SB

elina sa...

Bara misstanken borde räcka för att inte rösta på någon som skulle kunna ha haft hum om något så vidrigt.
Jag som planerar åka till USA våren 2018. Kanske före. Vilket land kommer man då till?
Men sunt folk är alltid sunt folk även om ledarna är idioter.

Berit sa...

Helt riktigt, Elina, det finns många med sunt förnuft.
Hör av dig om resplanerna tar dig åt det här hållet.

Anonym sa...

Berit,
Här är ytterligare en FBI-insider, Doug Hagman, som bekräftar det som Steve Pieczenik sagt: https://www.youtube.com/watch?v=inDJxuZ4kzM
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.