21 november 2016

Klimatvetenskapare kraschar FNs möte


En grupp internationella forskare kraschade klimattoppmötet i Marrakech och välkomnade valet av Donald Trump som ett sätt att tillföra klimatvetenskapen positiva reformer.
De tre forskarna från Paraguay, Norge och Sverige, beviljades en presentation för att framföra  skeptiska åsikter om klimatförändringar och prisa Trump för att han avvisar FNs påståenden om  "global uppvärmning”.
De tre forskarna var också hoppfulla att Trumps presidentskap kommer att bidra till att det blir ett slut på  FN: s  politiserande klimatagenda.

Norska astrofysikern Prof. Jan-Erik Solheim från Tromsö universitet: "Trump seger är mycket lovande. Vi kan få återföra verklig vetenskap inom området. "

Framträdande svenska geologen Dr Nils Axel Mörner vid Stockholms universitet: "Vi ser en fördel med  Trumps seger: Vi forskare kan se ett frigörande från denna ovetenskapliga blockering av tidskrifter.

Agrobiolog Dr. Albrecht Glatzle, Paraguay: "Jag har stora förhoppningar om att valet av Trump kommer att bli början till en vändning vad gäller vetenskap om klimatförändringar. Gå på med dina planer Mr Trump, för att sätta stopp för den politiserade klimatagendan och föra vetenskapen tillbaka till sin plats. "

UK astrofysiker meteorolog Piers Corbyn sade också att Trumps syn på klimatförändringar är "utmärkt".

Se också Klimatsans: Trump kan rädda världen från miljömarodörerna.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.