15 november 2016

Komplotten som slog tillbaka

Hillary förlorade inte bara för att hon misstolkat “vanliga” människor, hon bestämde sig för att driva en mycket splittrande och obehaglig negativ kampanj, som har underblåst våld sedan dess.
Enligt Wikileaks e-post från kampanjchefen John Podesta, stod Clinton i maskopi med DNC (Democratic National Committee) och media för att uppmuntra vad de menar med “extremhögern” bland republikaner , så att de sedan kunde få henne att framstå som moderat och dölja hennes verkliga agenda.


Clinton kallade detta sin "pied piper"strategi, (efter sagan om Råttfångaren i Hameln), som avsiktligt skulle framhålla de extrema högerpresidentkandidaterna, vilket skulle styra Republicans bort från deras mer moderata kandidater.  Det värvade media skulle sedan fokusera på Trump och framhålla honom i tron att det skulle hjälpa Hillary,  för vem skulle rösta på Trump. Detta var en medveten strategi helt och hållet utformad för att manövrera Hillary till White House.

Clinton-kampanjen och DNC,  tillsammans med media, skulle använda högerextrema kandidater "som en påk för att flytta de mer etablerade kandidater längre åt höger." Hennes manipulativa  strategi var att pressen skulle bygga upp Donald Trump, senatorn Ted Cruz och Ben Carson. Clintons läger insisterade på att Trump bör "höjas” till "ledare i flocken "och media skulle bli tillsagda att  “ta dem på allvar."

Ett memo riktat till DMC-kommittén förklarade rakt på sak, "den strategi och mål en potentiell Hillary Clinton-kampanjen skulle ha gentemot Republican-fältet 2016. " Här finner vi att den verkliga konspiration var Clintons manipulering av Republicans.

"Vår förhoppning är att målet med en potentiell HRC kampanj och DNC skall vara en-och densamma. Att göra varje Republican osmaklig för en majoritet av väljarna"

Clinton strategi handlade om att manipulera Republicans att nominera den som Hillary såg som den värsta kandidaten och tvinga "alla Republican-kandidater att låsa sig i extrema konservativa positioner som skulle komma att skada dem i ett riksdagsval."

Det var inte Putin som försöker rigga valet, det var Hillary.  Hon såg Republicn-fältet så trångt och hon såg det som "positivt” för henne. "Många av de mindre kända kan fungera som en påk för att flytta de mer etablerade kandidater längre åt höger." Clinton tog sedan det strategiska läget och sade:  “Vi vill inte marginalisera de mer extrema kandidaterna, utan göra dem mer till Pied Piper-kandidater som faktiskt representerar huvudfåran i Republican Party.”

Mycket mera samt kopior av dessa e-mails finns här!

Vad som är mycket tydlig när man sammanställer alla e-postmeddelanden var att uppgången av Donald Trump var iscensatt av Hillary själv  i samarbete med traditionella media, och de sedan försökte störta  honom till marken. Deras strategi misslyckades och  det är därför hon inte stigit fram för att fördöma det  våld hon har manipulerat och inspirerat till.

Detta är den i särklass värsta kampanjen i historien och det var helt och hållet iscensatt av Hillary vars avsikt var att splittra nationen för att till varje pris bli president.

Inte underligt att hon alldeles tappade fattningen under valnatten och försökte spöa upp sin personal!

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Amerikanarna skattar sig säkert lyckliga för att slippa Mrs. Clinton.

Berit sa...

Och vi hoppas att hela clintonklanen försvinner från den politiska arenan tillsammans med busharna

Knute sa...

Hillary var full och våldsam: därför kunde hon inte tala på valnatten

https://tommyhansson.wordpress.com/2016/11/15/hillary-var-full-och-valdsam-darfor-kunde-hon-inte-tala-pa-valnatten/

Anonym sa...

“How Matt Drudge Won The 2016 Election”: Drudgereport.com har 24 miljoner unika USA-besökare i månaden. ”Conservative spin”, säger Vocativ. Men Drudge ger ju bara rubriker från media!
- ”I år hade Drudge nästan bara ett fokus: att få bort Hillary Clinton”, säger man. Vet just inte det; går ofta in där, men inte för att hitta något om just Hillary. www.drudgereport.com
http://www.vocativ.com/376550/drudge-won-2016-election/
/ SD (på stadsbiblioteket)

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.